Επιλογή Σελίδας

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Αναγέννησης Κολινδρού πέτυχε ο Αιγινιακός, στην αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο “Ηλίας Δούλιας”, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στις αρχές του β’ μέρους από γκολ του Γούτσιου, ισοφάρισε σε 1-1 με τον Καπετάνο και έφτασε στο “τρίποντο” χάρη σε γκολ του Χατζηδίμπα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Έτσι, ο Αιγινιακός παραμένει η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα, κάνοντας το “6 στα 6” και διατηρήθηκε στο +4 από τον δεύτερο της βαθμολογίας, Βατανιακό.

Οι Κολινδρινοί έμειναν στους 10 βαθμούς και υποχώρησαν στην 5η θέση του πίνακα.

Το 1-0 έγινε στο 46′ όταν ο Γ. Κίτσας υποδέχθηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή του Αιγινιακού, την έστρωσε στον επερχόμενο Γούτσιο ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλο αμυντικό και με όμορφο σουτ με το αριστερό από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κύρου, δίνοντας το προβάδισμα στα “τσακάλια”.

Στο 60′ Γούτσιος και Μιχαηλίδης αποβλήθηκαν καθώς αντίκρισαν δεύτερες κίτρινες – κόκκινες κάρτες, με αποτέλεσμα οι δύο αντίπαλοι να συνεχίσουν με δέκα ποδοσφαιριστές ο καθένας.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 64′ με άψογο πλασέ του Καπετάνου, έπειτα από πάσα του Χατζηδίμπα.

Στο 90’+ ο Χατζηδίμπας έγινε κάτοχος της μπάλας πίσω από το κέντρο έπειτα από απομάκρυνση της μπάλας από τον Τόλιο, διέσχισε το γήπεδο από αριστερά και αφού απέφυγε τον Αποστολίδη μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα “γράφοντας” το τελικό 1-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Γούτσιος, Κίτσας Ελ., Μυσιούδης, Αποστολίδης, Κοσμίδης, Κίτσας Γ., Μπουρανής (46′ Ζιάκας), Ματζουράκης (46′ Λουτζιανιώτης – 87′ Κατσιούλας), Παναγιωτίδης (62′ Λαδάς), Θυμιόπουλος (75′ Πατατούκας).

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κύρου, Μπουντάνι (83′ Τουλκερίδης), Κακατάτσιος, Δαραής, Παππάς, Τσολακίδης (90′ Ρίζος), Μιχαηλίδης, Σαββίδης, Φιρινίδης (46′ Τασιώνας), Καπετάνος (90′ Ορφανίδης), Χατζηδίμπας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This