Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Δία Δίου και την Ακαδημία Πλαταμώνα με το οποίο ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στην αναμέτρηση, με την ομάδα του Δίου να ψάχνει κυρίως μέσω αντεπιθέσεων το γκολ που θα της έδινε τη νίκη, ωστόσο παρά τις προσπάθειες εκατέρωθεν δεν παραβιάστηκαν οι εστίες των Γκεβρέκη και Κούσια.

Έτσι, η Ακαδημία έφτασε τους 8 βαθμούς και είναι πλέον μόνη στην 5η θέση του πίνακα ενώ ο Δίας με 5 βαθμούς ισοβαθμεί στην 8η θέση με τον Ατρόμητο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Μπίνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Γκεβρέκης, Βούλγαρης, Πεΐδης, Καλουσίδης, Αράπης, Καραθάνος, Καραμήτρος (Καλαϊτζής), Δελαβερίδης (74′ λ.τ. Σιαμάγκας), Καλαμπάκας (66′ Ζώβληκας), Παγωνίδης (84′ Κουντούρης), Μανίκας.

Ακαδημία Πλαταμώνα (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Κούσιας, Παυλίδης (81′ Κουράτι), Αρζάνας (87′ Κύριλλος), Μπατζέλας, Μήτρας, Γάνος, Χατζηλαδάς (90′ λ.τ. Πασάλογλου), Θεοδοσιάδης, Ταντής, Κατέλας Δ., Κατέλας Ν..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This