Επιλογή Σελίδας

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας κατέκτησε η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης που κέρδισε εκτός έδρας τον Αετό Καταλωνίων με 3-1, για την 5η αγωνιστική.

Οι Πόντιοι έφτασαν τους 7 βαθμούς και “έπιασαν” στην 5η θέση την Ακαδημία Πλαταμώνα, η οποία όμως αγωνίζεται αύριο με τον Δία Δίου. Τόσο η ΠΑΕ Ποντίων όσο και η Ακαδημία Πλαταμώνα έχουν κάνει το ρεπό τους.

Ο Αετός έμεινε στον 1 βαθμό και στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Άρη Κοκκινοπλιτών, με τις δύο ομάδες να έχουν κάνει το ρεπό τους.

Το α’ ημίχρονο στην αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα με τους παίκτες του Αστέριου Γιώτσα να μπαίνουν μπροστά στο σκορ με 0-1 χάρη σε γκολ του Μιχαηλίδη στο 48′.

Ο Δ. Λάζος ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 1-1 για τον Αετό, στο 61′.

Ο Σεϊταρίδης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα της Νέας Ζωής διαμορφώνοντας το 1-2 στο 76′.

Το τελικό 1-3 για την ΠΑΕ Ποντίων “έγραψε” στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Φωκαΐδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Μπίνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων: Καλαϊτζής Ν., Ντερβισάι (87′ Πλιάκας), Βανάσας, Μούστα, Καραγκούνης, Δούλαλας (54′ Βασιουρής), Πότσι, Λάζος Δ., Κατσάρας, Γαλάνης (77′ Κουτσιαρής), Νταμπαλάκης.

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Τσακνάκης, Ίτσιος (70′ Κατσαμάγκας), Σταθακόπουλος, Γιώτσας, Κυλώνης (87′ Καραφουλίδης), Παπαγιάννης, Σεϊταρίδης (77′ Καζακλάρης), Μιχαηλίδης, Μουρατίδης, Ανυφαντής (87′ Μανουσαρίδης), Φωκαΐδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This