Επιλογή Σελίδας

Στο +4 από τη δεύτερη θέση βρίσκεται πλέον ο πρωτοπόρος Αιγινιακός που με γκολ στο 90′ πέρασε από την έδρα του Ατρομήτου Κατερίνης επικρατώντας με 2-1 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου έχει 12 βαθμούς έναντι 8 του Βατανιακού ενώ ο Ατρόμητος έμεινε στους 5 βαθμούς υποχωρώντας στην 7η θέση του πίνακα.

Οι Αιγινιώτες πήραν προβάδισμα στο 26′ με γκολ του Καπετάνου.

Στο 40′ ο Α. Παναγιωτίδης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα του διαιτητή Διακουμάκου και αποβλήθηκε. Ο Παναγιωτίδης είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 35′.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Ατρόμητος ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ του Μιχαηλίδη στο 43′, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το 90′ οπότε ο Σαββίδης που είχε περάσει στον αγώνα στο 81′, “έγραψε” το 1-2, χαρίζοντας το “τρίποντο” στους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Καλορογιάννη και Τραούδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης (Στέφανος Ταβουκτσής): Οκουτσόγλου, Σατσίδης, Ζαγγελίδης, Χαλκίδης, Κωνσταντινίδης, Medolli, Νταμπαλάκης, Χρυσόπουλος (17′ λ.τ. Καμπερίδης – 90′ Καραγκιοζίδης), Στραβογιάννης, Παναγιωτίδης. Μιχαηλίδης (70′ Ιωαννίδης Β.).

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κύρου, Μπουντάνι (54′ Κακατάσιος), Δαραής, Τουλκερίδης (46′ λ.τ. Ρίζος), Τασιώνας, Φιρινίδης, Καπετάνος, Παπαδόπουλος, Καταχιώτης (81′ Σαββίδης), Ορφανίδης (75′ Μιχαηλίδης), Παππάς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This