Επιλογή Σελίδας

Στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε η Αναγέννηση Κολινδρού που πέρασε εύκολα από το γήπεδο του Κορινού επικρατώντας με 5-0 του Θερμαϊκού Κορινού, για την 3η αγωνιστική.

Τα “τσακάλια” έφτασαν τους 6 βαθμούς και παραμένουν στο -3 από τον πρωτοπόρο Αιγινιακό ενώ οι Κορινιώτες είναι μόνοι στην τελευταία θέση του πίνακα χωρίς βαθμό.

Μέσα σε 3 λεπτά, οι Κολινδρινοί πήραν προβάδισμα δύο γκολ, με τους Ζιάκα στο 8′ και Γ. Κίτσα στο 10′ να διαμορφώνουν το 0-2.

Ο Ν. Θυμιόπουλος στο 25′ έκανε το 0-3 για την ομάδα του Ηλία Μποταΐτη που έφτασε στο 0-4 χάρη σε γκολ του Α. Μυσιούδη στο 40′.

Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 68′ ο Γ. Κίτσας, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τον Βασιλειάδη και τη Κουρινιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού (Κ. Τσέργας): Σαλκάμης, Υφαντίδης, Καγιόγλου (19′ Ζουκάν), Γεσίλι (60′ Αργυρόπουλος), Κυραϊλίδης, Σπανός (35′ λ.τ. Μαυρομάτης), Κατσούλης, Χνούδας, Αλχαζίδης (83′ Σεϊταρίδης), Μάντζιος, Γονιάδης (46′ Αντωνιάδης).

Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλ. Μποταΐτης): Καρέκλας, Γούτσιος, Λαδάς (46′ Τσιάμης), Μυσιούδης Α. (46′ Μυσιούδης Κ.), Αποστολίδης, Dyrmyshi, Κίτσας Γ., Μπουρανής, Ζιάκας (46′ Γκουδάρας), Πατατούκας (46′ Γλυκός), Θυμιόπουλος Ν. (46′ Κίτσας Ε.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This