Επιλογή Σελίδας

Το “τρία στα τρία” έκανε ο Αιγινιακός στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, κερδίζοντας τον Άρη Κοκκινοπλιτών με 3-0, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Γιάννης Παραλυκίδης” για την 3η αγωνιστική.

Η ομάδα της Βόρειας Πιερίας είναι η μοναδική που δεν έχει ακόμη απώλειες στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στο +2 από τον 2ο Βατανιακό και στο +3 από την 3η Αναγέννηση Κολινδρού.

Ο Άρης που παρά την ήττα έδειξε καλά στοιχεία, έμεινε στον 1 βαθμό και στην προτελευταία θέση του πίνακα, μαζί με Δία Δίου (έχει κάνει το ρεπό του) και Αετό Καταλωνίων.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10′ με γκολ του Χατζηδίμπα.

Στο 21′ ο Παπαδόπουλος έκανε το 2-0 για τον Αιγινιακό.

Στο 28′ ο Χατζηδίμπας αποβλήθηκε δεχόμενος δύο κίτρινες κάρτες στο ίδιο λεπτό, με αποτέλεσμα η ομάδα του Αιγινίου να συνεχίσει με δέκα ποδοσφαιριστές.

Κομβικής σημασίας για την εξέλιξη του αγώνα ήταν η απώλεια πέναλτι από πλευράς φιλοξενούμενων, στο 43′, καθώς ο Καμπερίδης που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Κύρου.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι παίκτες του Γιώργου Ντάμτσιου έφτασαν και σε τρίτο γκολ, το οποίο πέτυχε στο 65′ ο Σαββίδης, με το 3-0 να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κύρου, Μπουντάνι, Δαραής, Τσολάκης, Χατζηδίμπας, Φιρινίδης (60′ Τουλκερίδης), Σαββίδης (70′ Τασιώνας), Καπετάνος (70′ Ορφανίδης), Παπαδόπουλος (83′ Κακατάσιος), Καταχιώτης (83′ Ρίζος), Παππάς.

Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος): Λαφατζής, Στεφανίδης (53′ Σαρρής), Σαμαλής, Σκέντος, Αγγελάτος, Ασλανίδης, Καρτσαμπάς, Μάρκου, Παπαγιαννόπουλος, Καμπερίδης, Χρυσόπουλος (88′ Τριανταφύλλου).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This