Επιλογή Σελίδας

Ένας Ατρόμητος για… φίλημα, “σόκαρε” την φιλόδοξη Αναγέννηση Κολινδρού, περνώντας από το “Ηλίας Δούλιας” με το επιβλητικό 4-1 και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή “ξεδόντιασε” τα “τσακάλια” με “όπλο” τις αντεπιθέσεις και τα πολλά τρεξίματα και έφτασε δίκαια στην επικράτηση.

Για την ομάδα της Βόρεια Πιερίας κομβική ήταν η αποχώρηση του Κοσμίδη λόγω τραυματισμού στο 43′.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του Ατρομήτου ήταν ο Α. Παναγωτίδης που σκόραρε τρεις φορές, ενώ το τέταρτο γκολ πέτυχε ο Καραγκιοζίδης, ο οποίος τον αντικατέστησε.

Το 0-1 έγινε στο 10′ μετά από βολέ του Νικολαΐδη, κεφαλιά του Στραβογιάννη και ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον Α. Παναγιωτίδη να βγει τετ α τετ με τον Τόλιο και να τον νικήσει.

Οι Κολινδρινοί αντέδρασαν και στο 27′ ισοφάρισαν σε 1-1 με σουτ του Ματζουράκη από το ύψος του πέναλτι μετά από συρτή σέντρα του Πατατούκα από δεξιά.

Στο 31′ ο Μιχαηλίδης από αριστερά άλλαξε πολύ έξυπνα με τη μία για τον Α. Παναγιωτίδη ο οποίος με ασύλλυπτο σουτ από δεξιά έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Τόλιου, κάνοντας το 1-2, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το… σόου του Α. Παναγιωτίδη συνεχίστηκε και στο 53′ όταν έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από βαθιά μπαλιά από την άμυνα του Ατρομήτου, εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας και νίκησε τον Τόλιο στο τετ α τετ, “γράφοντας” το 1-3.

Το “κερασάκι” στην “τούρτα” για τον Ατρόμητο έβαλε ο Καραγκιοζίδης στο 75′, λίγο μετά την είσοδό του στον αγώνα, με ατομική ενέργεια και όμορφο τελείωμα από δεξιά, στέλνοντας τη μπάλα πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα, για να γίνει το τελικό 1-4.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Κουτσικανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Γκαράτζιας (46′ Πρασσάς), Λαδάς, Γούτσιος, Μυσιούδης, Κοσμίδης (43′ λ.τ. Αποστολίδης), Κίτσας Γ., Πατατούκας (74′ Ζιάκας), Ματζουράκης, Λουτζιανιώτης (68′ Παναγιωτίδης Χ.), Θυμιόπουλος Ν..

Ατρόμητος Κατερίνης (Στέφανος Ταβουκτσής): Νικολαΐδης, Σατσίδης, Ζαγγελίδης, Κωνσταντινίδης, Μπαλαμπάνης (37′ Χαλκίδης-Καλλέργης), Παναγιωτίδης Γ., Νταμπαλάκης (52′ Medolli), Χρυσόπουλος, Στραβογιάννης (75′ Ιωαννίδης), Παναγιωτίδης Α. (75′ Καραγκιοζίδης), Μιχαηλίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This