Επιλογή Σελίδας

Εντυπωσιακός ο Αιγινιακός, “σκόρπισε” τον Δία Δίου, συντρίβοντάς τον με 5-0, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Αιγινίου έδειξε με το… καλημέρα τις… διαθέσεις της εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, φτάνοντας στην ευρύτατη νίκη επί του Δία, που παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων.

Κομβικό ρόλο, έπαιξαν το πολύ γρήγορο γκολ του Καπετάνου στο 3′ με σουτ μέσα από την περιοχή (δέχτηκε την πάσα από τον Φιρινίδη, απέφυγε τον Δελαβερίδη με προσωπική ενέργεια και νίκησε τον Γκεβρέκη) με το οποίο οι Αιγινιώτες πήραν γρήγορο προβάδισμα και η αποβολή του Αράπη στο 43′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα που υποχρέωσε την ομάδα του Παναγιώτη Σαρπότα να συνεχίσει με αριθμητικό μειονέκτημα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι και έφτασαν στο τελικό 0-5.

Το “φιλμ” του αγώνα

3′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Φιρινίδης σέντραρε από αριστερά για τον Καπετάνο, αυτός “κατέβασε” τη μπάλα, “άδειασε” τον Πεΐδη και με σουτ νίκησε τον Γκεβρέκη, κάνοντας το 0-1.

14′ Σουτ του Φιρινίδη, απέκρουσε ο Γκεβρέκης.

15′ Σουτ του Χατζηδίμπα, απέκρουσε ο Γκεβρέκης.

25′ Μακρινό σουτ του Χ. Καραθάνου, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

33′ Η μπάλα “στρώθηκε” στον Ευαγγελόπουλο που έκανε το σουτ αλλά ο Κύρου απέκρουσε.

43′ Αποβολή του Αράπη με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα για ανατροπή αντιπάλου, σε αντεπίθεση για τον Αιγινιακό.

46′ Σουτ του Καραθάνου, η μπάλα στο επάνω μέρος των διχτυών.

48′ Πλασέ του Καπετάνου μετά από λάθος εκτίμηση του Πεΐδη, ο Γκεβρέκης απέκρουσε με το πόδι, κρατώντας το 0-1.

50′ ΓΚΟΛ! 0-2: Μετά από σέντρα του Καταχιώτη από δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Βούλγαρη και κατέληξε στα δίχτυα του Δία, για να γίνει έτσι το 0-2 με αυτογκόλ.

56′ ΓΚΟΛ! 0-3: Ο Χατζηδίμπας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-3 για τον Αιγινιακό. Το πέναλτι κέρδισε ο Δαραής που ανατράπηκε από τον Καραθάνο.

65′ ΓΚΟΛ! 0-4: Ο Χατζηδίμπας με ωραία γυριστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Γκεβρέκη, κάνοντας το 0-4.

67′ Δυνατό σουτ του Παγωνίδη έξω από την περιοχή, έπεσε στη γωνία του και έδιωξε ο Κύρου.

73′ ΓΚΟΛ! Ο Σαββίδης με αριστερό διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή “έγραψε” το τελικό 0-5.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Χατζηγιαννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Γκεβρέκης, Βούλγαρης, Ευαγγελόπουλος (46’ Παγωνίδης), Αλεξανδρίδης (54′ Καραθάνος Α.), Σιαμάγκας, Αράπης, Πείδης, Καραθάνος Χ., Δελαβερίδης (46’ Ζώβληκας), Καλαμπάκας (68’ Κουντούρης), Μανίκας (65’ Καλαιτζής).

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Κύρου, Μπουντάνι, Δαραής, Τσολακίδης, Χατζηδίμπας (75′ Παυλίδης), Φιρινίδης (66′ Τασιώνας), Σαββίδης (75′ Βουλτσίδης), Καπετάνος, Παπαδόπουλος (63′ Τουλκερίδης), Καταχιώτης (66′ Ρίζος), Παππάς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This