Επιλογή Σελίδας

Του Κωνσταντίνου Στρουμπάκου

Ο Ποσειδών Νέου Ψυχικού επικράτησε με 72-55 της Ερμιονίδας στο Δημοτικό Κλειστό Γήπεδο Ψυχικού, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Σε υπόθεση για έναν ρόλο μετατράπηκε η απογευματινή κόντρα στα εδάφη του Νέου Ψυχικού, με τον τοπικό Ποσειδώνα να κερδίζει με σχετική άνεση τον ΑΟ Ερμιονίδας -περνώντας κάπως έτσι στην 3η αγωνιστική του θεσμού.

Αν και ήδη από το πρώτο μέρος η απόσταση είχε αρχίσει να κινείται σε διψήφιες αποχρώσεις -πλησιάζοντας ακόμα και το +20-, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν ακόμα και στους 7 (40-33) στο φινάλε του ημιχρόνου βρίσκοντας συνεχώς πολλαπλές λύσεις στα μετόπισθεν και φρενάροντας τους οικοδεσπότες επιθετικά για τουλάχιστον πέντε λεπτά έδειχναν έτοιμοι να επιστρέψουν για τα καλά στη διεκδίκηση της νίκης.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος οι νεοφώτιστοι στον Νότο της Γ’ Εθνικής μετά από πολλά χρόνια έμοιαζαν πιο έτοιμοι για την πρόκριση και βρίσκοντας ουσία και κυνικότητα σε κάθε μήκος και πλάτος του παρκέ κατόρθωσαν να ξεπεράσουν το ντεμαράζ τους και να φτάσουν σε μια εύκολη εν τέλει επιτυχία.

Διαιτητές: Νάστος, Ρίζος

Δεκάλεπτα: 20-11, 40-35, 51-45, 72-55.

Ποσειδών ΑΟ Νέου Ψυχικού (Μπουζουλάς): Καραμπάτος 2, Γιαννόπουλος, Φετοκάκης 3, Κώτσης Β. 1, Χουλιάρας 10(2), Κουτάντος 4, Κώτσης Ι. 16 (3), Παπακωνσταντίνου 9 (3), Σακελλαρίου 17 (5), Καπάντζας 4, Παναγιώτου 6, Βερτσιώτης.

ΑΟ Ερμιονίδας (Καλαϊτζάκης): Ευστρατίου 9, Χονδρόπουλος 18 (3), Καλογιάννης, Ιωάννου 5, Τσακίρης 9 (1), Κοντογιάννης 5, Λούζης, Μπινιάρης 6.

Πηγή: Basket Blog

Pin It on Pinterest

Shares
Share This