Επιλογή Σελίδας

Η ΚουΠα Κιλκίς ηττήθηκε με 83-70 από τους Τιτάνες Παλαμά, στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Η ΚουΠα Κιλκίς επέστρεψε στο τρίτο δεκάλεπτο από τη διψήφια διαφορά που απέκτησαν στο πρώτο ημίχρονο οι Τιτάνες Παλαμα, ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή, με τους γηπεδούχους να ξεφεύγουν ξανά στο σκορ στις αρχές της τρίτης περιόδου και να παίρνουν τη νίκη και την πρόκριση για την 3η αγωνιστική της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τις Σοφάδες.

Καλύτερα μπήκαν στην αναμέτρηση οι Τιτάνες Παλαμά, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ και να προηγηθούν στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 18-10.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ΚουΠα Κιλκίς παρουσιαστηκε βελτιωμένη, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν και πάλι να βρουν περισσότερες λύσεις στην επίθεση και να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ τους 38-25.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η φιλοξενούμενη ήταν αυτή που κυριάρχησε και στις δύο πλευρές του παρκέ, με αποτέλεσμα να επιστρέψει για τα καλά στη διεκδίκηση της νίκης, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ισόπαλες στους σαράντα εννέα πόντους στο τελευταίο λεπτο της περιόδου, η οποία ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 52-50 υπέρ των Τιτάνων Παλαμά.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι επανέφεραν τη διαφορά σε διψήφιο σκορ (64-50) πριν συμπληρωθούν τρία λεπτά αγώνα, την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος και κατέκτησαν το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 83-70.

Διαιτητές: Παζώλης, Γεωργούλης.

Δεκάλεπτα: 18-10, 38-25, 52-50, 83-70.

ΓΣ Τιτάνες Παλαμά (Βαρδακούλης): Τσούμας 13 (1), Μάνος 2, Σαρινπαλίδης 27 (6), Πασχάλης 4, Σφακιανός 5 (1), Λάιος ,Μπουσκολίτης 5 (1), Φαλιάκης 3 (1), Λόλας 20, Αντώνιου, Αρχοντούλης 2, Κίτσιος 2.

ΑΠΣ ΚουΠα Κιλκίς (Θεοδωράκος): Παπαδόπουλος Σ. 5 (1), Ημερίδης 7, Ποζίδης 2, Μιροσάβιτς, Θεογιάννης Φ. 3, Φιλιππίδης 2, Θεοδωράκος 19 (5), Παπαδόπουλος Ι. 1, Μάτσκος, Σιδηρόπουλος 5, Θεογιάννης Β., Μανούσος 26 (1).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This