Επιλογή Σελίδας

Τη συμφωνία με τον νεαρό τερματοφύλακα Γιώργο Κωστογλίδη ανακοίνωσε και επίσημα ο Αιγινιακός.

Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, με τον Κωστογλίδη να ανοίγει τον κύκλο ενίσχυσης της ομάδας του Αιγινίου εν όψει του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. 

Ο Κωστογλίδης γεννήθηκε το 2004 και στην αγωνιστική περίοδο 2021-22 ήταν ο κορυφαίος τερματοφύλακας στην Α ‘ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη και στον ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Επίσημα είναι η πρώτη σπουδαία μεταγραφική κίνηση του Αιγινιώτικου συλλόγου , θ’ ακολουθήσουν άμεσα κι άλλες ουσιαστικές προσθήκες που , θα κάνουν αίσθηση στον Πιερικό χώρο.

Η ανακοίνωση

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού καλοσωρίζει τον Γιώργο Κωστογλίδη στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Για το Δ.Σ. του Αιγινιακού
Ο Γενικός γραμματέας
Γιώργος Καρανικόλας

Οι πρώτες δηλώσεις του Κωστογλίδη μετά την ένταξή του στον Αιγινιακό

“Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Αιγινιακού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Θα κάνω τα πάντα προκειμένου να τους δικαιώσω.

Δέχθηκα κι άλλες προτάσεις όμως προτίμησα να έρθω στο Αιγίνιο γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για μία πετυχημένη χρονιά τόσο για την ομάδα, όσο και τον εαυτό μου”.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Ο Γιώργος Κωστογλίδης στα γραφεία του Δημοτικού Γηπέδου Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης”, ενώ υπογράφει δελτίο παρουσία του Γενικού γραμματέα του συλλόγου Γιώργου Καρανικόλα (δεξιά).

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται
Ο υπογράφων (δεξιά) καλοσωρίζει τον νεαποκτηθέντα τερματοφύλακα Γιώργο Κωστογλίδη.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This