Επιλογή Σελίδας

Με πολύ μικρή συμμετοχή μελών πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Πιερικού το βράδυ της Τετάρτης στην “Εκάβη”.

Στη Γενική Συνέλευση, στην οποία προήδρευσε ο δικηγόρος, Χρήστος Ξανθόπουλος και ο Θάνος Γκιάτας, εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός αλλά και οι τροποποιήσεις στο καταστατικό οι οποίες ήταν απαραίτητο να γίνουν, σύμφωνα με όσα ορίζει ο νέος αθλητικός νόμος.

Πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, τηρήθηκε ενός λεπτό σιγή στη μνήμη του Αλέκου Τσιώτσιου.

Τον διοικητικό απολογισμό έκανε το μέλος του ΔΣ, Βασίλης Τσακιρίδης και τον οικονομικό απολογισμό ο ταμίας, Αντώνης Κιργιάκος.

Από εκεί και πέρα, εγκρίθηκαν ομόφωνα κάποιες ακόμη αλλαγές στο καταστατικό του συλλόγου, με κυριότερες την αύξηση της θητείας της εκάστοτε διοίκησης στα 3 χρόνια (και όχι 4 όπως είχε αποφασιστεί σε προηγούμενη Γενική Συνέλευση, καθώς τα 3 χρόνια είναι η ανώτατη διάρκεια που προβλέπει ο αθλητικός νόμος) αλλά και τη μείωση του αριθμού των μελών του Δ.Σ. από 15 σε 9.

Επιπλέον, και επίσημα στο καταστατικό, όσον αφορά στα εμβλήματα του συλλόγου, πέρασε η χρήση τόσο του Φοίνικα στην σφραγίδα, όσο και του υπάρχοντος σήματος της ΠΑΕ Πιερικός/ΣΦΚ Πιερικός, ως εμπορικό σήμα. Η πρόταση αυτή πέρασε κατά πλειοψηφία.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This