Επιλογή Σελίδας

Την άνοδο στη Γ’ Εθνική πανηγυρίζει ο ΓΑΣ Σβορώνου, ο οποίος σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο “Λάζαρος Ξανθόπουλος” και εξασφάλισε το “εισιτήριο” του προβιβασμού.

Τα γκολ για τους Σβορωνιώτες πέτυχαν οι Κυπαρίσσης στο 19′ και Κυρτέγος στο 83′ ενώ για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Χατζηασλανίδης στο 62′.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα, μέσα από το LIVE του katerinisport.gr.

Περισσότερα σε λίγο.

Το “φιλμ” του αγώνα
3′ Ο Ζώβληκας ευνοήθηκε από τις κόντρες, προχώρησε και μπήκε στην περιοχή, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο και κατέληξε εύκολα στα χέρια του Κυριακίδη.
6′ Η μπάλα στρώθηκε στον Δημητρουλόπουλο αλλά αυτός δεν έπιασε καλά το σουτ από το ημικύκλιο με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυντικοί χωρίς πρόβλημα.
7′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δελαβερίδη από δεξιά, ο Κυρτέγος στο δεύτερο δοκάρι έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Κυριακίδης.
13′ Μετά από γέμισμα του Κυρτέγου από αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον αφύλακτο Δημητρίου που μέσα από την περιοχή και δεξιά έκανε το δυνατό σουτ το οποίο έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
15′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρουστέμ, ο Μουτεσίδης έπιασε τη γυριστή κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παπατολίκα, στην πρώτη “επίσκεψη” του ΠΑΟΚ Κρηστώνης στα καρέ του Σβορώνου.
18′ Συρτό σου του Τροΐρη αρκετά έξω από την περιοχή, σε ετοιμότητα ο Κυριακίδης, μπλόκαρε.
19′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από τροφοδότηση του Χατζηθεοδωρίδη από δεξιά, ο Κυπαρίσσης με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κυριακίδη και έκανε το 1-0.
34′ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Σβορώνο. Ο Κυπαρίσσης έφυγε από δεξιά, διέσχισε το γήπεδο και την κατάλληλη στιγμή σέντραρε για τον Ζώβληκα αλλά αυτός από τη μικρή περιοχή… κατάφερε να αστοχήσει!
38′ Μετά από σέντρα του Αγαθαγγελίδη, ο Μουτεσίδης από το ύψος του πέναλτι πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Παπατολίκα.
43′ Σουτ του Παυλίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή, υπό καλές προϋποθέσεις όμως δεν το έπιασε καλά με αποτέλεσμα να μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο Παπατολίκας.

46′ Ο Κυπαρίσσης έγινε κάτοχος της μπάλας, αλλά αντί να δώσει στον Κυρτέγο επιχείρησε μόνος του το σουτ το οποίο κόπηκε από αντίπαλο αμυντικό ενώ στη συνέχεια ο Κυρτέγος πήρε το ριμπάουντ και έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή που έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κυριακίδη.
47′ Σουτ του Αγαθαγγελίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
48′ Σε αντεπίθεση για τον Σβορώνου ο Καραμανώλας έβγαλε πάσα στον Κυπαρίσση που προτμίησε να πασάρει αντί να εκτελέσει από ευνοϊκή θέση.
49′ Μετά από σέντρα του Κυπαρίσση από δεξιά, ο Καραμανώλας πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι αλλά η προσπάθειά του κόπηκε πάνω στη γραμμή.
49′ Εκπληκτική επέμβαση του Παπατολίκα σε εξ επαφής κεφαλιά παίκτη του ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Στη συνέχεια της φάσης οι φιλοξενούμενοι έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα όμως καταλογίστηκε οφσάιντ.
50′ Ο Καραμανώλας σε ανεπανάληπτο τετ α τετ νικήθηκε εξ επαφής από τον Κυριακίδη, σε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τον Σβορώνο.
62′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης με κεφαλιά του Χατζηασλανίδη στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από “συστημένη” σέντρα του Τσολακίδη από δεξιά, ισοφάρισε σε 1-1.
70′ Σουτ Κυπαρίσση από τη γωνία της μικρής περιοχής και αριστερά, η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
73′ Πολύ άστοχο σουτ του Κυπαρίσση από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής.
78′ Εκτέλεση φάουλ του Κατσιαμήτα από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε άουτ.
83′ ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Κυρτέγος με δυνατό γυριστό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από σέντρα του Μακράκη από δεξιά κάνει το 2-1 για τον Σβορώνο!
90’+5′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων από αριστερά, ο προωθημένος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Κρηστώνης πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι “στρώνοντας” στον Ευθυμιάδη που μέσα από τη μικρή περιοχή σούταρε ψηλά άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζάμος με βοηθούς τους Σιδερίδη και Τσάγκα από την Καστοριά.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Χατζηθεοδωρίδης (49′) και Δημητρίου (90’+6′) του ΓΑΣ Σβορώνου και ο Γ. Ιωαννίδης (41′) του ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Επίσης, κίτρινες κάρτες είδαν από πλευράς Σβορώνου οι Τατόλας (24′), Βαρβούτης (90’+3′) και Κέπεντζης (90’+5′) ενώ από πλευράς ΠΑΟΚ Κρηστώνης αποβλήθηκε ο πρόεδρος της ομα΄δας δεχόμενος δυο κίτρινες κάρτες μέσα σε 1 λεπτό (24′-25′).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνος (Γιάννης Βαρβούτης): Παπατολίκας, Χατζηθεοδωρίδης (72′ Μακράκης), Βούλγαρης Χ., Κωτσιόπουλος (68′ Ν. Βούλγαρης), Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Δελαβερίδης (36′ λ.τ. Καραμανώλας – 68′ Κατσιαμήτας), Τροΐρης, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Ζώβληκας (68′ Γκαράτζιας).
Στον πάγκο: Αδάμος, Κατσιαμήτας, Σαρρής, Καρτσαμπάς, Στεφανίδης.
ΠΑΟΚ Κρηστώνης (Toni Gonzalez – Κώστας Ιωαννίδης): Κυριακίδης, Ρουστέμ (82′ Αβραμίδης), Ευθυμιάδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Μουτεσίδης (66′ λ.τ. Ρεμπετσιώτης), Τσολακίδης, Παυλίδης, Χατζηασλανίδης, Αγαθαγγελίδης, Ιωαννίδης Γ. (45′ λ.τ. Σαβελίδης).
Στον πάγκο: Ελευθεριάδης, Κελεμένης, Αλεξανδρίδης, Αποστολίδης, Πότκας, Ιωαννίδης Ν..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This