Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Αναγέννηση Επανομής και τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικήσ των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Οι Κιλκισιώτες άνοιξαν το σκορ με ατομική ενέργεια και σουτ του Αγαθαγγελίδη λίγο έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής στο 17′.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Γολιδόπουλου από τον τερματοφύλακα Κυριακίδη αλλά ο διαιτητής υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ Κρηστώνης έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ιωαννίδη με κόκκινη κάρτα στο 38′, σε σύρραξη παικτών.

Οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν σε 1-1 στο 46′ όταν ο Κώστας έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μπαλασάς με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Αναγέννηση έφτασε στην ανατροπή στο 73′ όταν ο Παπαζαχαρίας έκανε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά – πάσα έξω από την περιοχή, ο Ζησόπουλος που ήταν ακάλυπτος έξυπνα δε συμμετείχε στη φάση, ο Πανυτσίδης πετάχτηκε και έκανε το πλασέ με το δεξί από τη γραμμή της μικρής περιοχής, με τη μπάλα να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα Κυριακίδη, να χτυπάει στο αριστερό πόδι του Πανυτσίδη και να καταλήγει στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και στο 82′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουντεσίδη που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι ισοφάρισαν στο τελικό 2-2 με κεφαλιά του Ευθυμιάδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιλίκας με βοηθούς τους Σακάρογλου και Ζαχαρία, της ΕΠΣ Καβάλας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Επανομής (Μπαλασάς): Κουρουτσαλάκης, Ζησόπουλος, Σιμιγδαλάς, Παπαζαχαρίας, Μάντζιος, Κώστας, Γολιδόπουλος, Νταντάμης, Πανιτσίδης, Β Μπαλασάς, Κ Μπαλασάς. Ακόμη έπαιξαν Μαγκότσιος και Αλμπάνης

ΠΑΟΚ Κρηστώνης (Γκοντζάλες): Κυριακίδης Αβραμίδης, Ευθυμιάδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Ρουστέμ, Τσολακίδης, Μουντεσίδης, Χατζηασλανίδης, Αγαθαγγελίδης Β., Ιωαννίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This