Επιλογή Σελίδας

Την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας την είχε εξασφαλίσει ο Απόλλων Ράχης, έτσι ο στόχος για τους πρωτοπόρους στην τελευταία αγωνιστική ήταν να διατηρηθούν στο +4 από την Ακαδημία Βατανιακός 1978 και στο +6 από τον Ερμή Εξοχής, κάτι που πέτυχαν επικρατώντας με 2-0 στην έδρα της Αναγέννηση Σβορώνου, εξασφαλίζοντας την ίδια στιγμή και την άνοδο στη Β’ κατηγορία.

Έπομένως δεν άλλαξε κάτι στις πρώτες θέσεις με τον Απόλλωνα να φτάνει τους 59 βαθμούς έναντι 55 της Ακαδημίας του Βατανιακού και 53 του Ερμή που επίσης κέρδισαν.

Όσον αφορά στους Σβορωνιώτες που είχαν ήδη χάσει κάθε ελπίδα για είσοοδο στην εξάδα των πλέι οφ, έμειναν στους 28 βαθμούς και τερμάτισαν στην 7η θέση.

Το 0-1 έγινε στο 32′ από τον Μπουρονίκο με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Β. Σεσέντος με βοηθούς τους Γερμανό και Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Σβορώνου: Ευθυμιάδης, Σκαμπαρδώνης (42′ Θεοδώρου Μ.), Ναβροζίδης, Λαμογιάννης, Λυκίδης, Χαρινός (70′ Δημόπουλος), Στεφανίδης (80′ Σαρρής), Γκούμας, Μακρής (46′ Νέτσικας), Καίσαρας, Ζησιμόπουλος (80′ Θεοδώρου Ι.Ρ.).

Απόλλων Ράχης: Καρακούσης Α., Βαϊτσόπουλος (42′ Βελέντζας Γ.), Κατσαμάγκας Κ., Στεφανίδης, Τριανταφύλλου (89′ Θεοδώρου Θ.), Μπουρονίκος, Βελέντζας Χ., Αβριωνίδης, Κατσαντώνης (85′ Ντούρος), Καρακούσης Π., Κατής Ζ. (89′ Κατσαμάγκας Δ.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This