Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας η Ακαδημία Βατανιακός 1978 που κέρδισε με 3-0 στο “Γιάννης Καλλιανίδης” την Κατερίνη FC και τερμάτισε στη 2η θέση του πίνακα.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη έφτασε τους 55 βαθμούς, παραμένοντας στο -4 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Ράχης και στο +2 από τον 3ο Ερμή.

Οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν στα play off ανόδου, διαδικασία στην οποία είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή της και η Κατερίνη FC, η οποία θα ξεκινήσει από την 6η θέση και τους 34 βαθμούς καθώς την προσπέρασε η Ακαδημία Γιώτσα.

Οι Βατανιώτες άνοιξαν το σκορ με γκολ του Γκούμα στο 8′.

Στο 31′ αποβλήθηκε ο Μπούσιος με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα. Είχε δει την πρώτη στο 28′.

Το 0-1 παρέμεινε έως το 55′ οπότε και ο Χαντζαρίδης ζευγάρωσε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 86′ από τον Ανανιάδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Σκούμπα και Β. Λέφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Κατερίνη FC: Καπνίτσης (80′ Μάρρα), Κωστίκος (38′ Εμεξηζίδης), Φωτόπουλος, Αδαμίδης, Στεφανίδης, Μπούσιος, Ουσταμπασίδης, Καζαντζίδης, Σιγανός (57′ Παπαζήσης), Εμμανουηλίδης (80′ Μαρένας), Κουκουνάρας (57′ Κανάρας).

Ακαδημία Βατανιακός 1978: Μαυρόπουλος, Χατζηιωαννίδης (63′ Τσενεκίδης), Ανανιάδης, Χαντζαρίδης (63′ Παλέγδας), Δράντζιος, Καρυώτης, Γκούμας (83′ Λάμο), Μυρτολλάρι, Δημητρίου, Αποστολίδης (83′ Κυρμανίδης), Pirgu (60′ Φωτιάδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This