Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ερμή Εξοχής και τον Ατρόμητο Κατερίνης Β’, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Ερμή έχασε έδαφος στην “κούρσα” της κορυφής και πλέον διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, δυο “στροφές” πριν το τέλος. της κανονικής διάρκειας.

Ο Ερμής με τον σημερινό βαθμό έφτασε τους 49 και υποχώρησε στην 3η θέση του πίνακα καθώς η Ακαδημία Βατανιακός 1978 που τον “έπιασε” στη βαθμολογία, υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Διονύση Τοκατλίδη στον πάγκο της ομάδας, καθώς λίγο μετά τη λήξη, ο 51χρονος προπονητής γνωστοποίησε την απόφασή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Ερμή.

Ο Ατρόμητος που ήδη είχε εξασφαλίσει την είσοδο στην εξάδα των πλέι οφ, παραμένει 4ος και έφτασε τους 38 βαθμούς.

“Όλα τα λεφτά” ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο, με την ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή να κάνει το 0-1 στο 80′ με γκολ του Κατσαμάγκα.

Ο Ερμής ισοφάρισε στο τελικό 1-1 με γκολ του Εγγλέζου στο 86′.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ερμής Εξοχής (Διονύσης Τοκατλίδης): Δεληγιαννίδης Α., Γαλάνης, Σαββίδης Μ, Σαρηγιαννίδης, Σόβα (51′ Βασιουρής), Atanasov (10′ Δεληγιαννίδης Κ.), Σαββίδης Κ. (78′ Δεληγιαννίδης Χ.), Ζαμαντζάς, Μπατζώνης, Μπαμπατζιάνης, Εγγλέζος.

Ατρόμητος Κατερίνης Β’ (Στέφανος Ταβουκτσής): Γκούτζας, Ιωαννίδης, Ελεζάι, Παπαδόπουλος Π., Κωνσταντινίδης, Μεδολλι, Χέρας (78′ Τασιάς), Παπαδόπουλος Δ., Κατσαμάγκας, Πατσιοδήμος (61′ Ζαζόπουλος), Περγκεγκάι (89′ Αμβροσιάδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This