Επιλογή Σελίδας

Ο Αετός Καταλωνίων επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας κι έτσι γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την οριστικοποίηση της παραμονής του.

Τα ευχάριστα νέα για τον Αετό ήλθαν στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος” στην ανάπαυλα καθώς τότε μαθεύτηκε η παραμονή του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου στη Γ’ Εθνική που έδωσε το “εισιτήριο” για την παραμονή στην Α’ κατηγορία και στην ομάδα των Καταλωνίων.

Πιθανότατα, τα χαρμόσυνα νέα να έδωσαν “φτερά” στους φιλοξενούμενους που έφτασαν στην επικράτηση επί της ομάδας του Σωτηρή Ζιώγα, ο οποίος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε “ρεζέρβες.

Οι Πόντιοι που έτσι κι αλλιώς θα ήταν τρίτοι, κάτι που εκτός από το γόητρο μικρή σημασία είχε εφ’ όσον τελικά δε θα πραγματοποιηθούν πλέι οφ, έμειναν στους 58 βαθμούς ενώ ο Αετός έφτασε τους 18 βαθμούς.

Η ομάδα της Νέας Ζωής άνοιξε το σκορ με γκολ του Δεληγιάννη στο 9′.

Ο Νταμπαλάκης στο 15′ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Αετό, αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο 60′ ο Πάγια έδωσε το προβάδισμα στον Αετό Καταλωνίων, κάνοντας το 1-2.

Στο 66′ ο Κατσάρας έκανε το 1-3 για τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 στο 67′ με τέρμα του Κατσιούλη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Κουκουβίτη και Μπίνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Καρασαββίδης, Μάλα (46′ Τσινίκος), Τουλίκας (46′ Χρυσός), Ίτσιος, Σιδηρόπουλος, Μυρωτής, Κατσιούλης, Δεληγιάννης, Κυλώνης, Σκαμπαρδώνης (78′ Μιχαηλίδης), Γιώτσας (78′ Μαλάσι).

Αετός Καταλωνίων: Καλαϊτζής, Πουτσίκης, Βασιουρής, Κουτσιαρής, Μούστα, Φωτόπουλος, Δούλαλας, Κατσάρας, Λάζος Δ. (78′ Γαλάνης), Νταμπαλάκης, Πάγια (78′ Λάζος Θ.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This