Επιλογή Σελίδας

Ευρύτατη νίκη επί της ουραγού ΑΕ Περίστασης πέτυχε ο Δίας Δίου επικρατώντας με 7-1 στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Δία έφτασε τους 42 βαθμούς και κατετάγη 7η καθώς στην ισοβαθμία με την 25η Μαρτίου υστερεί.

Η ΑΕ Περίστασης ολοκλήρωσε τη φετινή της προσπάθεια με μόλις 4 βαθμούς έχοντας υποβιβαστεί εδώ και πολλές αγωνιστικές, όμως θα κρατήσει εν όψει της νέας χρονιάς ως παρακαταθήκη τις πολύτιμες εμπειρίες που απέκτησε το νεανικό σύνολο του Ν. Οικονόμου.

Ο Δίας που παρατάχθηκε με τον Καλουσίδη κάτω από τα δοκάρια καθώς οι τερματοφύλακες της ομάδας δεν ήταν διαθέσιμοι, άνοιξε το σκορ στο 26′ με δυνατό σουτ του Χ. Καραθάνου από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 35′ ο Αμανατίδης συνδυάστηκε με τον Κυπαρίσση και με πλασέ στην κλειστή γωνία του Κυπαρισσόπουλου έκανε το 2-0.

Το 3-0 έγινε στο 41′ όταν ο Κυπαρίσσης εκμεταλλεύτηκε κάθετη του Χ. Καραθάνου και πλάσαρε τον Κυπαρισσόπουλο.

Στο 66′ ο Μανίκας με μια έμπνευση, ενδεικτική της κλάσης του, “κρέμασε” με πλασέ τον Κυπαρισσόπουλο και πέτυχε το 4-0.

Το 5-0 διαμορφώθηκε στο 70′ όταν ο Ν. Καραμήτρος νίκησε σε τετ α τετ τον Κυπαρισσόπουλο.

Στο 81′ ο Κυπαρίσσης δέχτηκε την πάσα του Ν. Καραμήτρου και αφού απέφυγε και τον Κυπαρισσόπουλο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0.

Στο 86′ ο ίδιος παίκτης μετά από πάσα του Μανίκα “έγραψε” το 7-0 με δυνατό σουτ.

Στο 90′ ο Κουσουρής με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 7-1, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, οι φιλοξενούμενοι στο 50′ από κεφαλιά του Κολαξίδη μετά από κόρνερ του Κλιάνη και ο Δίας στο 59′ από κεφαλιά του Κυπαρίσση έπειτα από κόρνερ του Μότσια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τους Σκούμπα και Ντουράκογλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου: Καλουσίδης, Καραθάνος Ν., Αλεξανδρίδης (46′ Καραμήτρος Δ.), Αράπης, Παγωνίδης (60′ Τσαούσης), Καραθάνος Χ. (60′ Μανίκας), Μότσιας, Παπαδόπουλος (46′ Καραμήτρος Ν.), Κυπαρίσσης, Παμλίδης (46′ Συρανίδης), Αμανατίδης.

ΑΕ Περίστασης: Κυπαρισσόπουλος, Νιάκας, Ανανιάδης, Κατιμερτζής, Κολαξίδης, Σεμερτζίδης, Κλιάνης, Μιχαήλος, Μπιζιώτας, Κουσουρής, Κάλτσο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This