Επιλογή Σελίδας

Στην 4η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας τερμάτισε ο Ατρόμητος Κατερίνης που κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας τον Θερμαϊκό Κορινού, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Αναγέννησης Κολινδρού με την οποία ήταν ισόβαθμη και μάλιστα υστερούσε στα μεταξύ τους παιχνίδια και με 48 βαθμούς έναντι 46 κατέκτησε την τιμητική τέταρτη θέση.

Ο Θερμαϊκός Κορινού τερμάτισε 8ος με 31 βαθμούς.

Οι Κορινιώτες άνοιξαν το σκορ με γκολ του Παρδάλη στο 65′ ο οποίος με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή στην κλειστή γωνία του Λαφατζή, έκανε το 1-0

Ο Ατρόμητος έφερε τα πάνω κάτω με δύο γκολ μέσα σε 2 λεπτά, λίγο πριν το τέλος.

Συγκεκριμένα, στο 87′, ο Καραγκιοζίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 88′ Καραγκιοζίδης και Χρυσόπουλος συνδυάστηκαν με τον πρώτο να βγάζει κάθετη στον δεύτερο ο οποίος με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Συλεούνη και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Χαλκίδη και Λέφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού: Συλεούνης, Καραμανώλας, Πολυχρονιάδης, Μπαμπέτας, Αγγελάτος, Νταντίνης, Κέλο (65′ Παναγιωτίδης), Κατσαμάγκας, Τρούμπαλος, Παρδάλης, Qevani (60′ Πιατίδης).

Ατρόμητος Κατερίνης: Λαφατζής, Σατσίδης (46′ Medolli), Σταλίκας, Μπαλαμπάνης (68′ Μαντζαρίδης), Χαλκίδης, Παναγιωτίδης Γ., Ιωαννίδης, Χρυσόπουλος, Στραβογιάννης, Καραγκιοζίδης, Ζαγγελίδης (58′ Κωνσταντινίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This