Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα έκλεισε τη φετινή παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας η Ακαδημία Πλαταμώνα που επιβλήθηκε με 2-1 της ΑΕ Καρίτσας, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Η ομάδα του Δημήτρη Μιχωλού έφτασε τους 30 βαθμούς, τερματίζοντας στην 9η θέση ενώ οι Καριτσιώτες παρά το πολύ προβληματικό τους ξεκίνημα κατόρθωσαν στη συνέχεια να αλλάξουν τα δεδομένα και να συγκεντρώσουν τελικά 25 βαθμούς που τους έφεραν στην 11η θέση, εξασφαλίζοντας άνετα την παραμονή.

“Όλα τα λεφτά” στη σημερινή αναμέτρηση ήταν το τελευταίο ημίωρο, με την Ακαδημία να ανοίγει το σκορ στο 59′ με γκολ του Αρζάνα.

Στο 74′ ο Κοσμίδης ισοφάρισε σε 1-1 για την ΑΕ Καρίτσας.

Στο 81′ αποβλήθηκαν ο Χασιώτης της ΑΕ Καρίτσας και οι Δ. Κατέλας και Ταφραλής της Ακαδημίας Πλαταμώνα επειδή συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να συνεχίσουν με εννέα και η ΑΕ Καρίτσας με δέκα ποδοσφαιριστές.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Αρζάνας στο 90′ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Πλαταμώνα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Κωτούλα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Πλαταμώνα: Παπαθανασίου, Κατσαρός, Αρζάνας, Σιώκας, Μπατζέλας, Θεοδοσιάδης (90′ Καζαμίας), Λιάγκας (68′ Βακράτσας), Κατέλας Ν., Ταφραλής, Κατέλας Δ., Κουρτσελίδης (64′ Μανώλας).

ΑΕ Καρίτσας: Πατρής, Γουλαντάς, Γκίνας, Φακίτσας (70′ Μπέης), Γούτσιος (63′ Μπούσιας), Κοσμίδης, Σάμπα, Παπαϊωάννου (84′ Βελώνης), Χασιώτης, Μητράκας Ν., Γιαζιτζόγλου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This