Επιλογή Σελίδας

Το αν ο ΓΑΣ Σβορώνου που στέφθηκε σήμερα πρωταθλητής κατορθώσει να κερδίσει στα μπαράζ την άνοδο στη Γ’ Εθνική θα κρίνει και το αν τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας που γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-4 από τον Άρη Κοκκινοπλιτών στην 26η και τελευταία αγωνιστική.

Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά μιας και ο Αχιλλεάς θα ήταν σίγουρα προτελευταίος ενώ η ομάδα του Γιώργου Σκέντου είχε ήδη εξασφαλίσει την σωτηρία της.

Η σημερινή νίκη έφερε τον Άρη στη 10η θέση με 26 βαθμούς ενώ ο Αχιλλέας έμεινε στους 11.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ελεύθερα, με τους γηπεδούχους να παίζουν εξ αρχής με δέκα ποδοσφαιριστές, ενδεικτικό της δύσκολης φετινής σεζόν.

Μάλιστα, ο τερματοφύλακας Αμβροσιάδης χρησιμοποιήθηκε σε θέση επιθετικού και σκόραρε τα δυο γκολ της ομάδας του στο 67′ και στο 78′, τα οποία διαμόρφωσαν το τελικό 2-4!

Ο Άρης προηγήθηκε 0-4 χάρη σε δυο γκολ του Σ. Παπαγιαννόπουλου στο 24′ και στο 47′, ένα του Λαλούμη στο 31′ και ένα του Μουρατίδη στο 52′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκαμπαρδώνης με βοηθούς τους Γερμανό και Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Α. Γεωργιάδης): Καλιώρας, Παπαγιαννόπουλος, Λαράκου, Καραγκούνης, Σιαμάγκας, Ζιάκας, Τσεντίδης, Χαραλαμπίδης, Μυρωτής, Αμβροσιάδης.

Άρης Κοκκινοπλιτών (Γ. Σκέντος): Πότσι, Παπαγιαννόπουλος Σ. (55′ Μακρίδης), Μπιτσάνης, Γεμενετζίδης, Σκαμπαρδώνης, Δημητριάδης, Μάρκου, Μουρατίδης, Λαλούμης, Μπαλαούρας, Τριανταφύλλου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This