Επιλογή Σελίδας

Με πέντε τέρματα φιλοδώρησε τον Ταύρο Ελάφου ο Ατρόμητος Κατερίνης Β’ στην επιβλητική του νίκη (5-0), αναμέτρηση που διεξήχθη στον Μυλαύλακο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Νίκη που ισοδυναμεί με κλείδωμα των αγώνων play off για την ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή, καθώς έφτασε τους 37 βαθμούς και σταθεροποιήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Ταύρος του Γιώργου Μπανάβα παρέμεινε με 12 πόντους στη 10η θέση της κατάταξης.

Στο παιχνίδι που ήταν μέτριο ποιοτικά, ο Ατρόμητος Β’, των πέντε απουσιών βασικών παικτών, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προηγήθηκε 1-0 στο πρώτο ημίχρονο (όπου οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί), ενώ σημείωσαν ακόμη τέσσερα τέρματα στην επανάληψη δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην έκταση του σκορ.

Το ”φιλμ” του αγώνα

Στο 19ο λεπτό ο Σταμκόπουλος με πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0. Προηγήθηκε εκτέλεση κόρνερ από τον Χέρα με τη μπάλα να βρίσκει το δεξί δοκάρι της εστίας του Παπανικολάου και με την βοήθεια του ισχυρού ανέμου να επιστρέφει στην περιοχή και τον σκόρερ που πλάσαρε εύστοχα.

Στο 33΄ σουτ του Μπανάβα έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Γκούτζα και έφυγε άουτ.

Στο 36′ σε γρήγορη αντεπίθεση για τον Ταύρο και πάσα του Μπανάβα, το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε ο Δημητρίου πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι.

Στο 44′ το καλό σουτ του Μποζίδη εκτός περιοχής το εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Γκούτζας.

Στο 45′ η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι του Παπανικολάου μετά την ενέργεια του Κατσαμάγκα και πλασέ του Χέρα.

Στο 62′ ο Τζέλο με σουτ από το όριο της περιοχής έγραψε το 2-0.

Στο 65′ ο Αμβροσιάδης σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 3-0.

Στο 67′ ο Δημητρίου αστόχησε σε σουτ από πλεονεκτική θέση.

Στο 68′ ο Κατσαμάγκας με πλασέ διεύρυνε το σκορ σε 4-0.

Στο 86′ ο Ναργιάννης μπήκε στην περιοχή του Ταύρου, σούταρε από διαγώνια θέση, όμως ο Παπανικολάου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 89′ ο Παύλος Κατσαμάγκας με σουτ εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 5-0 σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γιώργος Σκαμπαρδώνης με βοηθούς τους κ.κ. Ελευθέριο Μπίνια, Χάρη Πουρσανίδη.

Ατρόμητος Κατερίνης Β’: Γκούτζας, Τσιμόπουλος, Πανανός, Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης, Ελεζάΐ, Τζέλο (80′ Ναργιάννης), Αμβροσιάδης, Κατσαμάγκας, Χέρας (74′ Τασιάς), Σταμκόπουλος (69′ Μαστορίδης).

Ταύρος Ελάφου: Παπανικολάου, Καναπίτσας, Μποζίδης (77′ Μέτα), Λιανός, Χ. Τσαπράνης, Ζαμαντζάς, Καλιώρας, Μπομπόλης (81΄ Μπογκντάνι), Τριγωντζής (81′ Τσιγκαρόπουλος), Μπανάβας, Δημητρίου (77′ Καμόλλι).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This