Επιλογή Σελίδας


Δελτίο τύπου για την εντός έδρας νίκη επί του Σκυδραϊκού με 74-72, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, εξέδωσε ο Αιγινιακός.

Το κείμενο:

Πραγματοποιήθηκε εχθές στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αιγινίου για τη 2η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης (για τις θέσεις 5-8) της Α’ κατηγορίας ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ, η αναμέτρηση μεταξύ του Αιγινιακού και του Σκυδραϊκού.


Η ομάδα του Δημήτρη Ροδά έφτασε στην κατάκτηση της νίκης με 74-72 αφού προηγουμένως “φόρεσε” δύο προσωπεία. Μέχρι και το τέλος της 3ης περιόδου “ντυμένη” ως κ. Τζέκιλ και παίζοντας συνετό και γρήγορο μπάσκετ έχτισε μια διαφορά δεκαεννέα πόντων. Με το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου μεταμορφώθηκε σε κ. Χάιντ και κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να καρδιοχτυπήσει, δεχόμενη τριάντα οκτώ πόντους (περισσότερους από τους μισούς που δέχθηκε σε όλον τον αγώνα), αλλά τελικά να φύγει νικήτρια από το παρκέ.

Αν και ο συγκεκριμένος αγώνας δεν είχε βαθμολογική σημασία, θα πρέπει να προβληματίσει τον coach Ροδά για τη “καθίζηση” που είχε η ομάδα στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Επιθετική αιχμή του δόρατος για ακόμη έναν αγώνα, ο bomber Κατσιάνος με 28 πόντους (5 τριπ) που έχει κατοικοεδρεύσει στην κορυφή της κατηγορίας με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στο φετινό πρωτάθλημα. Άξιοι συμπαραστάτες οι Αργυρόπουλος με 15 πόντους (3 τριπ) και Στάμος με 12 πόντους (3 τριπ).

Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση κρατάμε την πολύ καλή παρουσία μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου. Τροφή για σκέψη η κάκιστη παρουσία της τελευταίας περιόδου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This