Επιλογή Σελίδας

Έστω και με το “φτωχό” 1-0, ο Βατανιακός επικράτησε της Ακαδημίας Πλαταμώνα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και πλέον πάει να τα… παίξει όλα για όλα απέναντι στον ΓΑΣ Σβορώνου την τελευταία αγωνιστική, όπου του αρκεί να μην ηττηθεί για να “ξεκλειδώσει” τη διαδικασία των πλέι οφ.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη έφτασε τους 63 βαθμούς συμπληρώνοντας 12 συνεχόμενες νίκες, παραμένοντας στο -8 από τους πρωτοπόρους. Πριν το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος υπάρχει ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου, όπου οι Βατανιώτες υποδέχονται την Αναγέννηση Κολινδρού, στη ρεβάνς το 0-0 με “έπαθλο” το εισιτήριο για τον τελικό.

Η Ακαδημία Πλαταμώνα που είναι εδώ και καιρό αδιάφορη βαθμολογικά, έμεινε στους 27 βαθμούς και στην 9η θέση.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημειώθηκε στο 71′ όταν μετά από γύρισμα των αμυντικών της Ακαδημίας στον τερματοφύλακα Παπαθανασίου, αυτός στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα δεν υπολόγισε σωστά και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Κουτσικανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός: Κούζας, Σαμανίδης (58′ Μυστρίδης Ν.), Δερμίσης, Λιόλιος, Κολαξίδης, Μυστρίδης Ρ., Λαζαρίδης, Δημηνάς (46′ Μπενίσκος), Κατσάρας (74′ Νταμπαλάκης), Τσιώμης, Μιχαηλίδης (74′ Παλαιολόγου).

Ακαδημία Πλαταμώνα: Παπαθανασίου, Κατσαρός, Αρζάνας, Καλαμπάκας, Μπατζέλας, Γαλάνης (90′ Σιώκας), Λιάγκας (90′ Καζαμίας), Θεοδοσιάδης, Ταφραλής, Κατέλας Δ., Κατέλας Ν. (80′ Μανώλας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This