Επιλογή Σελίδας

“Αγκαλιά” με την τέταρτη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας βρίσκεται η Αναγέννηση Κολινδρού που κέρδισε στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης με 2-0 τον ελλιπή Άρη Κοκκινοπλιτών και “έπιασε” στους 45 βαθμούς τον Ατρόμητο που έμεινε στο 1-1 απέναντι στον Δία.

Η ομάδα του Ηλία Μποταΐτη υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον σύλλογο του Μυλαύλακου και πλέον της αρκεί το ίδιο αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο στην τελευταία αγωνιστική (παίζει εντός με την 25η Μαρτίου ενώ ο Ατρόμητος παίζει εκτός με τον Θερμαϊκό Κορινού) για να τερματίσει τέταρτη και να λάβει μέρος στα πλέι οφ, εάν αυτά γίνουν.

Πάντως, το ματς της χρονιάς για τα “τσακάλια” είναι αυτό της Τετάρτης με τον Βατανιακό, στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου, στη ρεβάνς του 0-0 του πρώτου αγώνα.

Στη σημερινή αναμέτρηση, οι Κολινδρινοί είχαν εύκολο έργο απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικα Άρη (έμεινε στους 23 βαθμούς και υποχώρησε στην 11η θέση καθώς τον προσπέρασε η ΑΕ Καρίτσας) ο οποίος παρατάχθηκε με δέκα ποδοσφαιριστές και χωρίς κανονικό τερματοφύλακα. Κάτω από τα δοκάρια για την ομάδα του Γιώργου Σκέντου βρέθηκε ο Δημητριάδης.

Πάντως, ο κατά συνθήκη τερματοφύλακας του Άρη, ο οποίος κανονικά αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, απέκρουσε στο 10′ πέναλτι του Κοσμίδη!

Το 0-1 έγινε στο 45′ από τον Β. Καμπερίδη, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 40′, στη θέση του Παναγιωτίδη.

Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 59′ ο Κοσμίδης.

Οι φιλοξενούμενοι από το 80′ και μέχρι το τέλος αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Β. Καμπερίδη με κόκκινη κάρτα για εξύβριση των Θείων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Σκούμπα και Β. Λέφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης Κοκκινοπλιτών: Δημητριάδης, Μπαλάφας, Μπιτσάνης, Σκαμπαρδώνης, Παπαγιαννόπουλος Σ., Μάρκου, Χρυσόπουλος, Μουρατίδης, Ndiaye, Μπαλαούρας.

Αναγέννηση Κολινδρού: Τόλιος, Κομψελίδης (46′ Δημάσης), Κατσιούλας (61′ Γκουδάρας), Κακάνης, Μπουρανής, Κοσμίδης (69′ Πάσχος), Πρασσάς (69′ Γλυκός), Τσιάμης Σ., Τσιάμης Σ., Καμπερίδης Χ., Παναγιωτίδης (40′ Καμπερίδης Β’).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This