Επιλογή Σελίδας

Ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε ο ΓΑΣ Σβορώνου που κέρδισε με τον Αετό Καταλωνίων, επικρατώντας με 2-0 εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας.

Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας έφτασαν τους 71 βαθμούς και διατηρήθηκαν στο +8 από τον δεύτερο Βατανιακό, τον οποίον υποδέχονται την Κυριακή στην τελευταία αγωνιστική και θέλουν τη νίκη για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα χωρίς πλέι οφ (αν η βαθμολογική διαφορά του 1ου από τον 2ο είναι έως 9 βαθμοί, τότε διεξάγονται play off με τη συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων).

Ο Αετός έμεινε στους 15 βαθμούς και στη 12η θέση, ωστόσο, η σημερινή του ήττα δεν άλλαξε τα δεδομένα καθώς την ίδια ώρα ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας έχανε στο Δίον από την ΑΕ Καρίτσας, έτσι, η ομάδα των Καταλωνίων θα είναι σίγουρα 12η και για να παραμείνει στην κατηγορία θα χρειαστεί είτε να σωθεί ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την παραμονή) είτε να προβιβαστεί στη Γ’ Εθνικη ο φετινός πρωταθλητής της Α’ Πιερίας.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία λεπτά του α’ ημιχρόνου με τον Δημητρίου να κάνει το 0-1 στο 41′ και τον Κυρτέγο να διαμορφώνει το τελικό 0-2 στις καθυστερήσεις.

Στις τάξεις του ΓΑΣ Σβορώνου ανησύχησαν με τον τραυματισμό του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Κυπαρίσση που αποχώρησε στο 20′ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο φάνηκε πως δεν είναι κάτι σοβαρό και θα χάσει μόνο τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου την Τετάρτη κόντρα στην ΠΑΕ Ποντίων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Μπίνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων: Καλαϊτζής, Πουτσίκης, Κουτσιαρής, Φωτόπουλος (88′ Πλιάκας), Μούστα, Βασιουρής, Πάγια, Πότσι, Κατσάρας, Λάζος Δ. (88′ Γαλάνης), Νταμπαλάκης (86′ Λάζος Θ.).

ΓΑΣ Σβορώνου: Αδάμος, Βούλγαρης Ν. (67′ Σαρρής), Χατζηθεοδωρίδης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου (69′ Κατσιαμήτας), Δημητρουλόπουλος, Βουλγαρης Χ., Ζώβληκας, Κυπαρίσσης (20′ λ.τ. Δελαβερίδης), Κυρτέγος (67′ Γκαράτζιας), Μακράκης (86′ Στεφανίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This