Επιλογή Σελίδας

Εκτός τετράδας βρέθηκε ο Ατρόμητος Κατερίνης που δεν κατόρθωσε να κερδίσει τον Δία Δίου στο γήπεδο του Μυλαύλακου, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και έδωσε την ευκαιρία στην Αναγέννηση Κολινδρού να τον “πιάσει” στους 45 βαθμούς και να τον ξεπεράσει καθώς υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Έτσι, για να “κλέψει” το “εισιτήριο” για τα πλέι οφ (εφ’ όσον αυτά γίνουν), η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή την τελευταία αγωνιστική οφείλει να κερδίσει εκτός έδρας τον Θερμαϊκό Κορινού και την ίδια ώρα να περιμένει “στραβοπάτημα” των Κολινδρινών με την 25η Μαρτίου στο “Ηλίας Δούλιας”.

Ο Δίας έφτασε τους 39 βαθμούς και έμεινε μόνος στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Δίου άνοιξε το σκορ στο 34′ με γκολ του πολύπειρου Ηλία Μανίκα.

Το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το 47′ οπότε και ο Χρυσόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 1-1 για την ομάδα του Ατρομήτου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Βρούζο και Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης: Χαλκίδης – Καλλέργης, Σατσίδης, Ζαγγελίδης, Μπαλαμπάνης, Μαλεζάς, Παναγιωτίδης, Ιωαννίδης, Χρυσόπουλος, Στραβογιάννης, Καραγκιοζίδης (46′ Medolli – 78′ Μαντζαρίδης), Παναγιωτίδης (77′ Περγκεγκάι).

Δίας Δίου: Παπανικολάου, Λαζαρίδης, Αλεξανδρίδης (84′ Συρανίδης), Αράπης (71′ Καραθάνος Ν.), Καλουσίδης, Μότσιας, Καραμήτρος Ν. (90′ Αμανατίδης), Καραθλανος Χ., Κυπαρίσσης, Παγωνίδης, Μανίκας (90′ Παμλίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This