Επιλογή Σελίδας

Της Μαρίας Κουβέλη

Ο ΠΑΟΚ Β’ αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Θεσπρωτό στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League 2 για τον Α’ Όμιλο. Ο Δικέφαλος παρέμεινε στην 7η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς είναι στο +2 από τον 14ο Πανσερραϊκό).

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν συγκρατημένα, με αποτέλεσμα μέχρι το πρώτο τέταρτο του αγώνα να υπάρχουν ελάχιστες φάσεις και συγκεκριμένα να έχει καταγραφεί μόλις μία τελική.

Η πρώτη “καθαρή” ευκαιρία ανήκε στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Ο Τζίμας κατέβασε την μπάλα και από το ύψος της μικρής περιοχής προσπάθησε να πλασάρει, με τον τερματοφύλακα του Θεσπρωτού να διώχνει σε κόρνερ στο 36′.

Στο 42′, οι γηπεδούχοι έφτασαν εκ νέου κοντά στο γκολ, με τον Καλουτσικίδη να κάνει το γέμισμα, τον Κούτσια να πιάνει σουτ στην κίνηση, αλλά τον Κίναλη να αποκρούει και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ.

Ο Θεσπρωτός είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 67′, αλλά το σουτ του Σαραντίνη έφυγε για λίγο άουτ, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΠΑΟΚ Β’: Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Τάχατος (80′ Τσοπούρογλου), Γκρόσδης (62′ Γιαξής), Σαλαμούρας, Καλουτσικίδης, Χατζηστραβός (80′ Γαϊτανίδη), Τζήμας, Κούτσιας (66′ Γκορντεζιάνι).

ΑΣ Θεσπρωτός: Κίναλης, Ντι Αλέσιο, Γκανσιέρ, Βασιλάκης, Βαλιέντε, Λύγκας, Ραμίρες, Σαραντίδης, Κωνσταντίνου, Πατσέκο (65′ Ρομέρο), Γεωργούσης (65′ Μπονίλα).

Πηγή: Sport 24

Pin It on Pinterest

Shares
Share This