Επιλογή Σελίδας

Εύκολα ξεπέρασε το εμπόδιο της ουραγού ΑΕ Περίστασης ο πρωτοπόρος ΓΑΣ Σβορώνου, κερδίζοντάς την με 7-0 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη έφτασε τους 59 βαθμούς και διατηρήθηκε στο +8 από τον 2ο Βατανιακό ενώ η ομάδα της Περίστασης που έμεινε στους 4 βαθμούς είδε τη διαφορά της από τον προτελευταίο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας αλλά και τον 12ο Αετό Καταλωνίων να αυξάνεται ακόμη περισσότερο σε 7 και 8 βαθμούς, αντίστοιχα, με την επιβεβαίωση του υποβιβασμού και μαθηματικά να είναι το μόνο που απομένει…

Μέσα σε δύο λεπτά, οι Σβορωνιώτες έφτασαν στο 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Ζώβληκα.

Συγκεκριμένα, στο 13′ ο Καρτσαμπάς “έσπασε” τη μπάλα στον Λαγδάρη, αυτός έκανε τη σέντρα και ο Ζώβληκας άνοιξε το σκορ ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ζώβληκας ζευγάρωσε τα προσωπικά του γκολ, εκμεταλλευόμενος σέντρα του Χ. Βούλγαρη.

Στο 19′ έγινε το 3-0 μετά από σέντρα του Λαγδάρη, κεφαλιά του Κωτσιόπουλο και διπλή προσπάθεια του Καρτσαμπά.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 4-0 με κεφαλιά του Κωτσιόπουλου έπειτα από σέντρα του Λαγδάρη στο 25′.

Το 5-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου “έγραψε” ο Σαρρής μετά από τροφοδότηση του Ζώβληκα.

Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα για την ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη πήρε ο Καραμανώλας που στο 63′ έγινε κάτοχος της μπάλας από τον Χατζηθεοδωρίδη και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0.

Ο “χορός των γκολ” “έκλεισε” στο 65′ με τον Κατσιαμήτα να σκοράρει μετά από πάσα του Κυρτέγου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς την Κουρινιώτη και τον Λέφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνου: Αδάμος (46’ Ξανθόπουλος), Λαγδάρης (55’ Χατζηθεοδωρίδης), Κωτσιόπουλος (55’ Κυρτέγος), Γκαράτζιας, Βούλγαρης Χ., Ζώβληκας, Δημητρουλόπουλος (55’ Τροΐρης), Κατσιαμήτας, Δελαβερίδης (55’ Καραμανώλας), Καρτσαμπάς, Σαρρής.

ΑΕ Περίστασης: Κατιμερτζής, Μπιζιώτας, Μιχαηλίδης, Ανανιάδης, Κολαξίδης, Κάλτσο, Κλιάνης Α., Κωνσταντινίδης, Σεμερτζίδης, Νιάκας, Παμπούρης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This