Επιλογή Σελίδας

Επέστρεψε στις νίκες η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης που κέρδισε με 3-0 την ΑΕ Καρίτσας στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος”, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας

Η ομάδα του Σωτήρη Ζιώγα έφτασε τους 46 βαθμούς και παρέμεινε στο -5 από τον 2ο Βατανιακό αλλά και στο +7 από την 4η Αναγέννηση Κολινδρού.

Οι Καριτσιώτες έμειναν στην 11η θέση και τους 19 βαθμούς και πλέον βρίσκοντα στο +7 από τον Αετό Καταλωνίων που ακολουθεί στη 12η θέση του πίνακα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Μιχαηλίδη στο 11′. 

Στο 51′ ο ίδιος παίκτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα της Νέας Ζωής.

Το “τρίποντο” για τους Πόντιους “σφράγισε” στο 64′ ο Κουσουρής.

Στο 78′ αποβλήθηκε ο Μπέης με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Ίτσιο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας, με αποτέλεσμα η ομάδα των Ποντίων να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς είχαν πραγματοποιηθεί και οι 5 αλλαγές.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Βρούζο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων 2012: Μελικιάς, Μάλα, Κυλώνης, Σκαμπαρδώνης (61’ Ίτσιος), Σιδηρόπουλος, Τσινίκος (61’ Μυρωτής), Κατσιούλης (75’ Μπέλπας), Παντζιάλας (61’ Δεληγιάννης), Γιώτσας, Κουσουρής (75’ Νικολάκι), Μιχαηλίδης.

ΑΕ Καρίτσας: Πατρής, Καρανάτσιος (40’ Γουλαντάς), Παπαϊωάννου (55’ Βελώνης), Χασιώτης, Μπέης, Γιαζιτζόγλου (56’ Γούτσιος), Σάμπα, Κοσμίδης, Γκίνας (55’ Φακίτσας), Μητράκας Ν., Μητράκας Θ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This