Επιλογή Σελίδας

Στην 5η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε ην 25η Μαρτίου που κέρδισε εκτός έδρας τον Δία Δίου με 2-1 και τον προσπέρασε στον πίνακα φτάνοντας τους 37 βαθμούς.

Η ομάδα του Νίκου Τσαγκαλίδη διατηρήθηκε στο -2 από την Αναγέννηση Κολινδρού ενώ ο Δίας που έμεινε στους 35 βαθμούς είδε την απόσταση από την 4η θέση να αυξάνεται.

Στο 18′ μετά από σουτ του Καλαϊτζή και απόκρουση του Παπανικολάου, ο Παυλίδης πήρε το ριμπάουντ και με σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Το 0-2 έγινε στο 24′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλαμπάκα. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε ανατροπή του Χαρτοματζίδη από τον Παπανικολάου.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κυπαρίσση στο 51′ (το κέρδισε ο Ευαγγελόπουλος).

Η ομάδα του Δίου είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 70′ αλλά η κεφαλιά του Λαζαρίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, με το 1-2 να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τους Χαλκίδη και Σκούμπα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας):
Παπανικολάου, Λαζαρίδης, Ζαβαντίας (46′ Ευαγγελόπουλος), Αλεξανδρίδης (46′ Αράπης), Καλουσίδης, Μότσιας, Καραμήτρος, Καραθάνος, Κυπαρίσσης, Παγωνίδης, Μανίκας.

25η Μαρτίου (Νίκος Τσαγκαλίδης): Γκεβρέκης, Ρίζος, Μήτρας, Νίκου, Ξενόπουλος, Οικονόμου, Παυλίδης, Σαρηγιαννίδης (85′ Καραχαλίδης), Χαρτοματζίδης, Καλαμπάκας, Καλαϊτζής (90′ Γκουλαξίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This