Επιλογή Σελίδας

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του Αετού Καταλωνίων με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που ολοκληρώθηκε 1-1 και διατήρησε τη θέση των δύο ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, αμετάβλητη.

Ο Αετός παρέμεινε 12ος και ο Αχιλλέας 13ος με 12 έναντι 11 βαθμών, με τη μοίρα των δύο ομάδων όσον αφορά στην παραμονή τους να παραμένει σε μεγάλο βαθμό συνυφασμένη με το μέλλον του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου στη Γ’ Εθνική αλλά και το αν ο πρωταθλητής της φετινής Α’ κατηγορίας θα κερδίσει την άνοδο στους αγώνες μπαράζ.

Η ομάδα που βρίσκεται αμέσως πιο πάνω από τον Αετό Καταλωνίων είναι η ΑΕ Καρίτσας, η οποία παρά την ήττα της έχει διαφορά ασφαλείας 7 και 8 βαθμών από Αετό και Αχιλλέα, αντίστοιχα, ενώ οι δυο σημερινοί “μονομάχοι” αύξησαν τη διαφορά τους από την ουραγό ΑΕ Περίστασης σε 8 και 7 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Πότσι στο 20, με το 1-0 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Η ομάδα της Νεοκαισάρειας ισοφάρισε στο τελικό 1-1 με τον Λαράκου στο 50′ με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Γερμανό και Κωτούλα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων: Κουκουστρίκας, Νταλαμπάκης (85′ Γαλάνης), Κουτσιαρής, Φωτόπουλος (55’ Γκοντάνι), Μούστα, Πουτσίκης, Πότσι, Κατσάρας, Λάζος Δ. (58’ Πλιάκας), Τζήκας, Πάγια.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Αμβροσιάδης, Λαράκου, Παπαγιαννόπουλος, Καραγκούνης Ι., Ευθυμιάδης, Σιαμάγκας (25’ Χαραλαμπίδης), Υφαντής, Ζιάκας, Μπαμπούλης (61’ Τσεντίδης), Γαβρίδης, Καραγκούνης Π..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This