Επιλογή Σελίδας

Δεν ανέδειξε νικητή το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Δία Δίου και την ΑΕ Καρίτσας που ολοκληρώθηκε 2-2, για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Δία έφτασε τους 35 βαθμούς και πλέον ισοβαθμεί με τον Ατρόμητο στην 4η θέση του πίνακα ενώ οι Καριτσιώτες εκμεταλλεύτηκαν την ήττα του Αετού Καταλωνίων και αύξησαν τη διαφορά τους από τη 12η θέση στους 6 βαθμούς.

“Όλα τα λεφτά” ήταν το β’ ημίχρονο, με τουυς γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 64′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κυπαρίσση. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε ανατροπή του Χ. Καραθάνου από τον Γουλαντά.

Οι “κιτρινόμαυροι” έφεραν το ματς στο ίσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαζιτζόγλου στο 74′.

Μάλιστα, η ΑΕ Καρίτσας έφτασε την ανατροπή στο 79′ όταν μετά από σέντρα του Θ. Μητράκα ο Κοσμίδης με κεφαλιά από την “καρδιά” της άμυνας νίκησε τον Παπανικολάου και έκανε το 1-2.

Τα πράγματα για τον Δία έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο 82′ καθώς ο Μανίκας αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για εξύβριση του διαιτητή και των βοηθών.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Παναγιώτη Σαρπότα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με πλασέ του Ν. Καραμήτρου από το ημικύκλιο της περιοχής, έπειτα από πάσα του Κυπαρίσση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Σαλτσίδη και Β. Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Παπανικολάου, Λαζαρίδης, Πεΐδης (90’+5′ Τσαούσης), Αλεξανδρίδης (90’+5′ Καραθάνος Ν.), Καλουσίδης, Αράπης, Καραθάνος Χ., Καραμήτρος Ν., Κυπαρίσσης, Παγωνίδης (50′ Μανίκας), Μότσιας (69′ Ζαβαντίας).

ΑΕ Καρίτσας (Χρήστος Βελώνης): Ίτσιος, Γουλαντάς, Φακίτσας, Βελώνης, Μπέης, Γιαζιτζόγλου, Κοσμίδης (90’+5’ Πάτσιας), Σάμπα, Γούτσιος, Μητράκας Ν., Μητράκας Θ. (90’+5′ Γκίνας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This