Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη απώλεια βαθμών εντός έδρας και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας είχε ο ΓΑΣ Σβορώνου που έμεινε στο 0-0 απέναντι στην ΠΑΕ Ποντίων, για τη 19η αγωνιστική.

Η ομάδα του Σβορώνου στο πρώτο της παιχνίδι με τον Δημήτρη Ζώβληκα στον πάγκο, μετά την παραίτηση του Γιάννη Κωνσταντινίδη, είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως τις πολλές φάσεις μπροστά από την εστία του Μελικιάν, αλλά και την αποτελεσματικότητα άλλων αναμετρήσεων.

Το “συγκρότημα” του Σωτήρη Ζιώγα αμύνθηκε με επιτυχία, προσπαθώντας να απειλήσει με αντεπιθέσεις και υπήρξαν φάσεις ειδικά στο β’ ημίχρονο, όταν οι γηπεδούχοι ανέβηκαν πιο ψηλά, στο οποίο η ομάδα της Νέας Ζωής θα μπορούσε να κάνει τη “ζημιά”.

Το 0-0 έδωσε την ευκαιρία στον Βατανιακό να μειώσει τη διαφορά από τον ΓΑΣ Σβορώνου, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν πλέον 53 βαθμούς έναντι 45 των Βατανιωτών, οι οποίο άφησαν τρίτη την ΠΑΕ Ποντίων με 43.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Γιαμούζη και Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνου (Δ. Ζώβληκας): Παπατολίκας, Βούλγαρης Ν., Λαγδάρης (23′ Καραμανώλας), Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Καρτσαμπάς, Τροΐρης, Κυπαρίσσης, Δελαβερίδης (70′ Κατσιαμήτας), Μακράκης (38′ Κυρτέγος).

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης (Σ. Ζιώγας): Μελικιάν, Μάλα (90′ Μαλάσι), Κυλώνης, Σκαμπαρδώνης (46′ Ίτσιος), Σιδηρόπουλος, Μυρωτής, Κατσιούλης, Παντζιάλας, Γιώτσας, Κουσουρής (68′ Κουλουκουριώτης), Μιχαηλίδης (83′ Δεληγιάννης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This