Επιλογή Σελίδας

Σκοράροντας τέσσερα γκολ στο τελευταίο τέταρτο της συνάντησης, ο Ατρόμητος Κατερίνης επιβλήθηκε με 4-0 του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες απέναντι στους φιλοξενούμενους που για μία ακόμη αγωνιστική αγωνίστηκαν με  λιγότερους από 11 ποδοσφαιριστές αλλά άντεξαν στην πίεση για 75 λεπτά αγώνα.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Χρυσόπουλος έκανε σέντρα-σουτ και ο Γ. Παναγιωτίδης άγγιξε τη μπάλα όσο χρειαζόταν για να της αλλάξει πορεία και να τη στείλει στα δίχτυα του Αμβροσιάδη.

Στο 79′ ο Γ. Παναγιωτίδης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ιωαννίδης, κάνοντας το 2-0 και ουσιαστικά εξανέμισε τις όποιες ελπίδες είχε ο Αχιλλέας να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση.

Στο 86′ ο Χρυσόπουλος “σέρβιρε” “έτοιμο γκολ” στον Ιωαννίδη που δε δυσκολεύτηκε να “γράψει” το 3-0, σκοράροντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 90′ ο Στραβογιάννης με κοντινό πλασέ.

Έτσι, ο Ατρόμητος έφτασε τους 32 βαθμούς και παραμένει ισόβαθμος με την 25η Μαρτίου, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πλέον στο -2 από τον 4ο Δία Δίου που έχασε στο Βατάν.

Ο Αχιλλέας έμεινε στην προτελευταία θέση και στους 7 βαθμούς, με τη διαφορά τόσο από την ουραγό ΑΕ Περίστασης όσο και από τον 12ο Αετό Καταλωνίων να παραμένει αμετάβλητη (+3 και -3 αντίστοιχα).

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Δ. Τσικλητάρη με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Αδαμαντίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης: Λαφατζής, Ζαγγελίδης, Σταλίκας (81′ Πανανός), Μαλεζάς, Κωνσταντινίδης (81′ Ιωαννίδης Χ.), Παναγιωτίδης Γ., Περγκεγκάι (60′ Χρυσόπουλος), Medolli (76′ Μπαλαμπάνης), Στραβογιάννης, Καραγκιοζίδης (81′ Χαλκίδης – Καλλέργης), Ιωαννίδης Β..

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Αμβροσιάδης, Λαράκου, Παπαγιαννόπουλος, Καραγκούνης Ι., Σιαμάγκας, Μπαμπούλης, Γαβρίδης, Καραγκούνης Π., Καλιώρας, Τσεντίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This