Επιλογή Σελίδας

Νίκη με μεγάλη βαθμολογική σημασία όσον αφορά στη “μάχη” της παραμονής πέτυχε ο Άρης Κοκκινοπλιτών που επιβλήθηκε στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης του Αετού Καταλωνίων με 3-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιώργου Σκέντου έφτασε τους 16 βαθμούς και προσπέρασε την ΑΕ Καρίτσα, ανεβαίνοντας στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας τον Αετό στους 10 βαθμούς και στη 12η θέση. Η ομάδα των Καταλωνίων βρίσκεται πλέον στο -5 από την 11η θέση που εξασφαλίζει 100% τη σωτηρία ενώ παρέμεινε και το +3 από τον προτελευταίο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που επίσης ηττήθηκε.

Το 1-0 για τους “κιτρινόμαυρους” έγινε στο 19 με αυτογκόλ του Μούστα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στις αρχές του β’ ημιχρόνου με τον Τζήκα, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το 84′.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο πολύπειρος Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος που είχε περάσει στον αγώνα συτο 62′, έκανε το 2-0.

Το “τρίποντο” για τους γηπεδούχους “σφράγισε” στο 90′ ο Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος σε αντεπίθεση απέφυγε και τον τερματοφύλάκα Κουκουστρίκα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αετού, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Τραούδα και Αδαμόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης Κοκκινοπλιτών: Μιχαηλίδης, Δημητριάδης (62′ Παπαγιαννόπουλος Α.), Μπιτσάνης, Σκέντος, Σκαμπαρδώνης, Ασλανίδης (88′ Μπαλάφας), Μπαλαούρας (88′ Τσιαουσίδης), Μάρκου (77′ Γεμενετζίδης), Σαββίδης, Μουρατίδης, Χρυσόπουλος (62′ Παπαγιαννόπουλος Σ.).

Αετός Καταλωνίων: Κουκουστρίκας, Δούλαλας (78′ Μάνος), Κουτσιαρής, Φωτόπουλος, Μούστα, Πουτσίκης, Κατσάρας, Γκοντάνι (61′ Βασιουρής), Πότσι (61′ Πάγια), Τζήκας, Λάζος Δ..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This