Επιλογή Σελίδας

Νίκη που τον κρατάει “ζωντανό” στην “καταδίωξη” του πρωτοπόρου ΓΑΣ Σβορώνου πέτυχε ο Βατανιακός που επικράτησε με 2-1 επί της 25ης Μαρτίου, στο γειτονικό ντέρμπι που διεξήχθη στο “Γεώργιος Ασλανίδης” για τη 17η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Το “συγκρότημα” του Γιώργου Ποτουρίδη έφτασε τους 39 βαθμούς, όσους έχει και η ΠΑΕ Ποντίων, με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο -10 από το πρωτοπόρο ΓΑΣ Σβορώνου.

Η 25η Μαρτίου έμεινε στην 5η θέση και τους 29 βαθμούς, όσους έχει και ο Ατρόμητος Κατερίνης.

Η ομάδα του Νίκου Τσαγκαλίδη άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ του Παπαδόπουλου στο 18′.

Στο 43′ ο Καλαμπάκας αστόχησε σε πέναλτι με το 1-0 να παραμένει. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της 25ης Μαρτίου έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κούζα ό οποίος όμως έπεσε και απέκρουσε.

Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Βατανιακού, Γιώργος Ποτουρίδης που διαμαρτυρήθηκε για την υπόδειξη του διαιτητή Βρέσκα.

Στο 71′ ήταν η σειρά του Βατανιακού να κερδίσει πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λιόλιος ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε για τον Βατανιακό στο 79′ ο Δημηνάς που αποδείχθηκε “χρυσή αλλαγή” (είχε περάσει στον αγώνα στο 65′) με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρέσκας με βοηθούς τους Βρούζο και Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΜΣ 25η Μαρτίου (Νίκος Τσαγκαλίδης): Γκεβρέκης, Ρίζος, Μήτρας, Τασίδης, Παυλίδης Α., Οικονόμου, Παυλίδης Γ., Χαρτοματζίδης, Παπαδόπουλος, Καλαμπάκας (67′ Νίκου), Γκουνέλας (78′ Ξενόπουλος).

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Κούζας, Σαμανίδης (63′ Τσικαδέρης), Δερμίσης, Λιόλιος, Μυστρίδης Ρ.Α., Νταμπαλάκης (65′ Δημηνάς), Παλαιολόγου (72′ Μυστρίδης Ν.), Τσιώμης, Μπενίσκος, Κατσάρας, Μιχαηλίδης (72′ Αδαμόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This