Επιλογή Σελίδας

Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας πέτυχε ο Αετός Καταλωνίων που κέρδισε με 3-0 την ΑΕ Περίστασης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Αετού έφτασε τους 10 βαθμούς και πλέον είναι στο -3 από τον 11ο Άρη Κοκκινοπλιτών, ενώ έχει προβάδισμα 3 βαθμών από τον προτελευταίο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Υπενθυμίζεται ότι η 11η θέση προσφέρει 100% ασφάλεια όσον αφορά στην “επόμενη” μέρα στην κατηγορία καθώς θεωρητικά κινδυνεύουν με υποβιβασμό τόσο ο 12ος όσο και ο 13ος του πίνακα σε περίπτωση που υποβιβαστεί ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου από τη Γ’ Εθνική και δεν προβιβαστεί στη Γ’ Εθνική ο πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας.

Η ΑΕ Περίστασης γνώρισε τη 15η ήττα της στο πρωτάθλημα και έμεινε στην τελευταία θέση και στο -3 από το προτελευταίο Αχιλλέα.

Το δρόμο της νίκης για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Πότσι στο 39′, με το 1-0 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 54′ ο Τζήκας έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Αετό Καταλωνίων.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Πότσι στο 88′, “σφραγίζοντας” το “τρίποντο” για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Κουκουβίτη και Αδαμαντίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων: Κουκουστρίκας, Δούλαλας (88′ Πάγια), Χύκο, Κουτσιαρής, Μούτσα, Φωτόπουλος (84′ Λάζος Θ.), Γκοντάνι (72′ Βασιουρής), Πουτσίκης, Πότσι, Τζήκας, Λάζος Δ..

ΑΕ Περίστασης: Μιχαήλος, Κωνσταντινίδης (72′ Μπιζιώτας), Κουσουρής, Κολαξίδης, Παπαδόπουλος, Ανανιάδης (72′ Νιάκας), Κατιμερτζής (84′ Παμπούρης), Κουτσουμπέας, Νατσιός (84′ Κεραμιδιώτης), Κλιάνης, Κάλτσο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This