Επιλογή Σελίδας

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας παρέμεινε η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης που κέρδισε με το ευρύ 4-0 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Σωτήρη Ζιώγα έφτασε τους 39 βαθμούς, όσους έχει και ο Βατανιακός, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται 10 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΓΑΣ Σβορώνου.

Όσον για τον Αχιλλέα, έμεινε μόνος στην προτελευταία θέση του πίνακα με 7 βαθμούς, έναντι 4 της ουραγού ΑΕ Περίστασης και 10 του Αετού Καταλωνίων που βρίσκεται στην 11η θέση, ακριβώς πάνω από την ομάδα της Νεοκαισάρειας.

Το 0-1 έγινε στο 20′ από τον Κατσιούλη.

Στο 44′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2, το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 70′ ο Μιχαηλίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Το “τρίποντο” για την ομάδα της Νέας Ζωής “σφράγισε” στο 80′ ο Κουλουκουριώτης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αδαμόπουλος με βοηθούς τον Γερμανό και την Κουρινιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Αμβροσιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Λαράκου (Τσεντίδης), Ευθυμιάδης, Σιαμάγκας, Καραγκούνης Κ., Μυρωτής (Μπαμπούλης), Υφαντής, Ζιάκας, Γαβρίδης, Καραγκούνης Π. (Χαραλαμπίδης).

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Μελικιάν, Μάλα (46′ Κουλουκουριώτης), Κυλώνης, Ίτσιος (62′ Σκαμπαρδώνης), Σιδηρόπουλος, Μυρωτής Π. (78′ Δεληγιάννης), Κατσιούλης (83′ Μπέλπας), Παντζιάλας, Γιώτσας, Κουσουρής (83′ Μαλάσι), Μιχαηλίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This