Επιλογή Σελίδας

Την 8η νίκη της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πανηγύρισε η Αναγέννηση Κολινδρού που κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο Κατερίνης, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Ηλίας Δούλιας” για τη 17η αγωνιστική.

Οι παίκτες του Ηλία Μποταΐτη ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς, με τον Κοσμίδη στο 7′ να νικάει με σουτ τον Λαφατζή και να κάνει το 1-0.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με τα “τσακάλια” να εξασφαλίζουν το “τρίποντο” και να φτάνουν στους 27 βαθμούς.

Οι Κολινδρινοί παραμένουν στην 7η θέση, πλησιάζοντας τον σημερινό τους αντίπαλο αλλά και την 25η Μαρτίου που έχουν 29 βαθμούς και είναι στην 6η και 5η θέση, αντίστοιχα.

Ο Ματζουράκης στο 80′ είχε την ευκαιρία να σκοράρει καθώς η ομάδα του κέρδισε πέναλτι αλλά ο Λαφατζής απέκρουσε την εκτέλεση του ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Σ. Χαλκίδη και Β. Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Τσιάμης, Γκουδάρας, Αποστολίδης, Γούτσιος, Κοσμίδης, Λαδάς, Πρασσάς, Καμπερίδης B., Ματζουράκης (90′ Κακάνης), Παναγιωτίδης Χ. (90′ Κομψελίδης).

Ατρόμητος Κατερίνης (Στέφανος Ταβουκτσής): Λαφατζής, Σατσίδης (46′ Περγκεγκάι), Σταλίκας, Μπαλαμπάνης, Χαλκίδης, Παναγιωτίδης Γ., Ιωαννίδης, Χρυσόπουλος, Στραβογιάννης, Καραγκιοζίδης (46′ Medolli), Ζαγγελίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This