Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη, ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης και Αναγέννηση Κολινδρού αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι Πόντιοι προηγήθηκαν 2-0 πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο της συνάντησης.

Συγκεκριμένα, ο Κουσουρής στο 3′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Νέας Ζωής με κοντινό πλασέ ενώ με παρόμοιο τρόπο στο 4′ ο Μιχαηλίδης έδωσε “άερα” δυο τερμάτων στους Ποντίους.

Η ήδη δύσκολη αποστολή των Κολινδρινών έγινε δυσκολότερη στο 12 όταν ο Δημάσης που είχε δει κίτρινη κάρτα στο 4′ για διαμαρτυρία, αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 12′ για επικίνδυνο παίξιμο κατά αντιπάλου και αποβλήθηκε.

Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν κατέβαλε τους παίκτες του Ηλία Μποταΐτη που μείωσαν σε 2-1 στο 40′ με κεφαλιά του Αποστολίδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Πρασσά από δεξιά.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα τα “τσακάλια” κέρδισαν φάουλ, ο Μπουρανής εκτέλεσε, η μπάλα κατέληξε στον Τόλιο που είχε προωθηθεί και ο έμπειρος τερματοφύλακας με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μελικιάν, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, για επιθετικό φάουλ, κατά τις οποίες είδε την κόκκινη κάρτα ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ΠΑΕ Ποντίων, Καρασκόρδας.

Έτσι, η διαφορά των Ποντίων από τον πρωτοπόρο ΓΑΣ Σβορώνου αυξήθηκε σε 10 βαθμούς ενώ πλέον ισόβαθμος των Ποντίων στη 2η θέση με 36 βαθμούς είναι ο Βατανιακός.

Οι Κολινδρινοί έφτασαν τους 24 βαθμούς και παραμένουν στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Κυριακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (Σωτήρης Ζιώγας): Μελικιάν, Κυλώνης, Κουλουκουριώτης (54′ Μυρωτής), Ίτσιος, Σιδηρόπουλος, Σκαμπαρδώνης (54′ Μάλα), Κατσιούλης (83′ Δεληγιάννης), Παντζιάλας, Γιώτσας, Κουσουρής, Μιχαηλίδης (90+ Μπέλμπας).

Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Δημάσης, Κακάνης (26′ Λαδάς), Κοσμίδης, Γούτσιος, Μπουρανής, Παναγιωτίδης, Αποστολίδης, Ματζουράκης, Καμπερίδης Β., Πρασσάς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This