Επιλογή Σελίδας

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας πανηγύρισε η ΑΕ Καρίτσας που κέρδισε με 1-0 τον Αετό Καταλωνίων, στην αναμέτρηση που διεξήχη στο γήπεδο του Δίου, στο πλαίσιο της 16ης “στροφής” του πρωταθλήματος.

Οι Καριτσιώτες έφτασαν τους 14 βαθμούς και προσπέρασαν τον Άρη Κοκκινοπλιτών στον πίνακα, έχοντας πλέον διαφορά 7 βαθμών από τον σημερινό τους αντίπαλο αλλά και τον Αχιλλεά Νεοκαισάρειας που ισοβαθμούν στην προτελευταία θέση.

Αετός και Αχιλλέας (υπερέχει στην ισοβαθμία η ομάδα των Καταλωνίων) είναι στο +3 από την τελευταία ΑΕ Περίστασης αλλά στο -5 από τον 10ο Άρη Κοκκινοπλιτών.

Υπενθυμίζεται ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ο αριθμός των ομάδων που υποβιβάζονται στη Β’ κατηγορία καθώς αυτό είναι συνάρτηση του αν θα ανεβεί στη Γ’ Εθνική μέσω των μπαράζ ο πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας αλλά και από το αν δεν υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Καρίτσας έφτασε στο “τρίποντο” χάρη σε γκολ του Μπέη στο 50′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας: Πατρής, Γουλαντάς, Σάμπα, Βελώνης, Μπέης, Γιαζιτζόγλου, Κοσμίδης (85′ Γκίνας), Γκαντάς, Γούτσιος, Μητράκας Ν. (61′ Μπούσιας), Μητράκας Θ. (85′ Χασιώτης).

Αετός Καταλωνίων: Κουκουστρίκας, Τζήκας, Κουτσιαρής, Φωτόπουλος, Μούστα, Πουτσίκης, Βασιουρής (79′ Γκοντάνι), Κατσάρας, Εγγλέζος, Πάγια (84′ Δούλαλας), Λάζος Δ. (72′ Πότσι).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This