Επιλογή Σελίδας

Δε δυσκολεύτηκε απέναντι στην 25η Μαρτίου ο ΓΑΣ Σβορώνου επικρατώντας με το ευρύ 5-1, για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Η ομάδα του Σβορώνου εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία ΠΑΕ Ποντίων – Αναγέννησης Κολινδρού και αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση σε 10 βαθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι αν η διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο είναι 10 βαθμοί και πάνω, δε θα διεξαχθούν πλέι οφ.

Η 25η Μαρτίου έμεινε στους 29 βαθμούς και την 5η θέση και πλέον ισοβαθμεί με τον Ατρόμητο Κατερίνης.

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στον αγώνα το σκορ ήταν ήδη 2-0 για τους Σβορωνιώτες.

Στο 6′ ο Κυπαρίσσης εκμεταλλεύτηκε συρτή σέντρα του Δελαβερίδη από δεξιά και προώθησε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 10′ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μακράκη από δεξιά, ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του.

Το 3-0 έγινε στο 39′ από τον Καραμανώλα που με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από συρτή σέντρα του Μακράκη από δεξιά.

Στο 41′ οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Σβορώνου συνδυάστηκαν όμορφα μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων με τον Κυπαρίσση να τροφοδοτεί με τακουνάκι τον Ν. Βούλγαρη ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Γκεβρέκη, κάνοντας το 4-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 70′ ο Μακράκης έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, βγήκε τετ α τετ με τον Γκεβρέκη και “έγραψε” το 5-0.

Η ομάδα του Νίκου Τσαγκαλίδη μείωσε στο τελικό 5-1 με φοβερό σουτ του Γκουνέλα έξω από την περιοχή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνου (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Παπατολίκας, Βούλγαρης Ν. (71′ Γκαράτζιας), Χατζηθεοδωρίδης, Κωτσιόπουλος (59′ Λαγδάρης), Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος (71′ Σαρρής) Καραμανώλας (59′ Κυρτέγος), Τροΐρης, Κυπαρίσσης, Δελαβερίδης (59′ Ζώβληκας), Μακράκης.

25η Μαρτίου (Νίκος Τσαγκαλίδης): Γκεβρέκης, Ρίζος, Μήτρας, Παυλίδης Γ., Παυλίδης Α. (73′ Σαριγιαννίδης), Νίκου, Τασίδης, Οικονόμου, Χαρτοματζίδης, Καλαμπάκας (67′ Γκουνέλας), Παπαδόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This