Επιλογή Σελίδας

Έστω και με το “φτωχό” 1-0 ο Βατανιακός κέρδισε στο γήπεδο του Δίου τη σκληροτράχηλη ΑΕ Καρίτσας και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη διατηρήθηκε στο -10 από τον πρωτοπόρο ΓΑΣ Σβορώνου με 33 έναντι 43 βαθμών μετά από 15 αγωνιστικές.

Η ΑΕ Καρίτσας έμεινε στην 11η θέση και στους 11 βαθμούς, ευρισκόμενη στο +4 από τους προτελευταίους Αετό Καταλωνίων και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Βαγγέλη Δαδάκου στο 33′ με τον επιθετικό του Βατανιακού να διακομίζεται στο Νοσοκομείο.

Το “τρίποντο” ήλθε δύσκολα για τους Βατανιώτες με τον Παλαιολόγου να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 79′. Ο ποδοσφαιριστής του Βατανιακού με ασύλλυπτο γυριστό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι, εν συνεχεία να σκάσει στο έδαφος, να χτυπήσει ξανά στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα.

Ο Βατανιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή αλλά δε δημιούργησε πολλές φάσεις στα αντίπαλα καρέ, απέναντι στους Καριτσιώτες που είχαν δύο καλές στιγμές με Κοσμίδη και Ν. Μητράκα σε αντεπιθέσεις στο α’ μέρος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Σκούμπα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας: Ίτσιος, Γουλαντάς, Σάμπα (46′ Μπέης Β.), Βελώνης, Μπέης Γ., Γιαζιτζόγλου (69′ Μπούσιας), Κοσμίδης (69′ Πάτσιας), Γούτσιος, Χασιώτης, Μητράκας Ν. (39′ Γκίνας), Μητράκας Θ. (90′ Παπαϊωάννου).

Βατανιακός: Κούζας, Σαμανίδης, Δερμίδης, Λιόλιος, Μυστρίδης Ρ.-Α. (78′ Λάιος), Νταμπαλάκης, Μυστρίδης Ν., Τσιώμης (74′ Παλαιολόγου), Μπενίσκος (74′ Δημηνάς), Δαδάκος, Κατσάρας (69′ Τσικαδέρης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This