Επιλογή Σελίδας

Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος Κατερίνης που κέρδισε εκτός έδρας τον Αετό Καταλωνίων με 2-1, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Μυλαύλακου έφτασε τους 26 βαθμούς παραμένοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας και στο -5 από την τετράδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Ο Αετός έμεινε στους 7 βαθμούς και είναι προτελευταίος, ισοβαθμώνας με την ΑΕ Καρίτσας, με τις δύο ομάδες να είναι στο +3 από την τελευταία ΑΕ Περίστασης.

Στο 40′ οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν κέρδισαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού αλλά ο Καραγκιοζίδης που ανέλαβε την εκτέλεση σούταρε άουτ.

Στη συνέχεια, όμως, ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων… εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι “δημιουργώντας” τα δυο γκολ για την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, στο 53′ εκτέλεσε φάουλ και ο Χρυσόπουλος με προβολή νίκησε τον Κουκουστρίκα κάνοντας το 0-1.

Στο 63′ ο Καραγκιοζίδης απέφυγε έναν αντίπαλο και από πλάγια θέση έβγαλε παράλληλη πάσα στον Στραβογιάννη που με πλασέ έκανε το 0-2.

Η ομάδα του Αετού το μόνο που κατάφερε ήταν μειώσει σε 1-2 με σουτ του Πάγια στο 90′, με τον Βασιλειάδη να βρίσκει τη μπάλα αλλά να μη μπορεί να αποσωβήσει το γκολ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Σαλτσίδη και Νίκολιτς.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων: Κουκουστρίκας, Τζήκας, Χύκο (65′ Δούλαλας), Κουτσιαρής, Φωτόπουλος (90′ Πλιάκας), Πουτσίκης, Βασιουρής (65′ Γκοντάνι), Κατσάρας, Εγγλέζος, Λάζος Δ. (74′ Πότσι), Πάγια.

Ατρόμητος Κατερίνης: Βασιλειάδης, Σατσίδης, Σταλίκας, Χαλκίδης Καλλέργης, Μαλεζάς, Παναγιωτλιδης Γ., Ιωαννίδης (84′ Κωνσταντινίδης), Χρυσόπουλος (77′ Παπαδόπουλος Δ.), Στραβογιάννης, Καραγκιοζίδης (66′ Medolli), Ζαγγελίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This