Επιλογή Σελίδας

Με έναν εκπληκτικό Κυπαρίσση που “έβγαζε φωτιές” στην επίθεση, ο Δίας Δίου πέρασε από την έδρα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας επικρατώντας με 5-0, σε αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας του Δία πέτυχε και τα πέντε γκολ της ομάδας του, η οποία έφτασε τους 31 βαθμούς και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας και στο +2 από την 25η Μαρτίου που ακολουθεί.

Ο Αχιλλέας έμεινε στους 7 βαθμούς και ισοβαθμεί στην προτελευταία θέση με τον Αετό Καταλωνίων, με τις δύο ομάδες να είναι στο +3 από την ουραγό ΑΕ Περίστασης.

Ο Κυπαρίσσης άνοιξε το σκορ στο 14′ με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 0-2, χάρη στο δεύτερο του γκολ, στο 39′.

Τα άλλα τρία γκολ μπήκαν στο 49′, στο 65′ και στο 83′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκαμπαρδώνης με βοηθούς τον Βρούζο και την Κουρινιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Αμβροσιάδης, Κατσαμάγκας, Παπαγιαννόπουλος, Καραγκούνης Ι., Σιαμάγκας, Ευθυμιάδης (46′ Τσεντίδης), Υφαντής, Ζιάκας (83′ Δημητρίου), Λαράκου (17′ Γκούτζας), Γαβρίδης (66′ Χαραλαμπίδης), Καραγκούνης Π. (79′ Μπαμπούλης).

Δίας Δίου: Παπανικολάου (82′ Καραΐσκος), Λαζαρίδης (58′ Ζαβαντίας), Αλεξανδρίδης (82′ Τσαούσης), Καλουσίδης, Πεΐδης, Καραθάνος, Καραμήτρος, Καρανικόλας (82′ Αμανατίδης), Κυπαρίσσης, Παγωνίδης, Μανίκας (70′ Συρανίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This