Επιλογή Σελίδας

Εντυπωσιακός ήταν για άλλη μία αγωνιστική ο πρωτοπόρος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, ΓΑΣ Σβορώνου που κέρδισε με 7-0 στο Β’ ΔΑΚ τον Άρη Κοκκινοπλιτών, για τη 15η “στροφή” του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη έφτασε τους 43 βαθμούς και διατηρήθηκε στο +8 από τη δεύτερη ΠΑΕ Ποντίων ενώ ο Άρης έμεινε στους 12 βαθμούς και τη 10η θέση της βαθμολογίας.

Το σκορ για τους Σβορωνιώτες άνοιξε στο 11′ ο Κυπαρίσσης ενώ ο ίδιος παίκτης στο 14′ έκανε το 0-2.

Το 0-3 έγινε στο 26′ από τον Ν. Βούλγαρη ενώ το 0-4 “έγραψε” με το τρίτο προσωπικό του γκολ στη συνάντηση ο Κυπαρίσσης στο 36′.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς με τον Κυπαρίσση να κάνει “καρέ” τερμάτων στο 49′, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-5.

Στο 50′ ο Καραμανώλας έκανε το 0-6 για την ομάδα του Σβορώνου, κάνοντας… σεφτέ στα γκολ και με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Το τελικό 0-7 διαμορφώθηκε στο 58′ από τον Μακράκη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Σκαμπαρδώνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης Κοκκινοπλιτών: Πότσι, Δημητριάδης, Μπιτσιάνης, Σκαμπαρδώνης, Παπαγιαννόπουλος, Μουρατίδης, Μάρκου, Ανδρέου, Σαββίδης, Ευαγγελόπουλος (46′ Παπαγιαννόπουλος), Χρυσόπουλος (65′ Τριανταφύλλου).

ΓΑΣ Σβορώνου: Παπατολίκας (72′ Ξανθόπουλος), Βούλγαρης, Χατζηθεοδωρίδης (65′ Κατσιαμήτας), Κωτσιόπουλος, Δημητρίου (46′ Ζώβληκας), Δημητρουλόπουλος, Καραμανώλας (60′ Λαγδάρης), Τροΐρης (60′ Τριανταφύλλου Α.), Κυπαρίσσης, Δελαβερίδης, Μακράκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This