Επιλογή Σελίδας

Στο -8 από τον πρωτοπόρο ΓΑΣ Σβορώνου παρέμεινε η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 που κέρδισε με 2-0 τον Ατρόμητο Κατερίνης, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα της Νέας Ζωής έφτασε τους 32 βαθμούς και διατηρήθηκε στη 2η θέση ενώ ο Ατρόμητος έμεινε στους 23 βαθμούς και πλέον είναι στην 6η θέση του πίνακα.

Ο αγώνας “σημαδεύτηκε” από τον τραυματισμό του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Κουδουνά στο 13′ αλλά και από το λιποθυμικό επεισόδιο του ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου Μπαλαμπάνη στο 30′, το οποία είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για 18 λεπτά.

Συγκεκριμένα, με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων λιποθύμησε και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, ανακτώντας στη συνέχεια τις αισθήσεις του, όμως λόγω αδυναμίας να σηκωθεί διακομίστηκε στο νοσοκομείο, από όπου αργότερα αναχώρησε για την οικία του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 45’+5′ με τον Μάλα ο οποίος έγινε κάτοχος της μπάλας από βολέ του Μελικιάν και βλέποντας τον Γκούτζα εκτός θέσης με μακρινό σουτ έκανε το 1-0.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 45’+14′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυλώνη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Μελικιάν, Μάλα, Κυλώνης, Ίτσιος, Σιδηρόπουλος, Μυρωτής (76′ Τσινίκος), Κατσιούλης, Παντζιάλας, Γιώτσας, Κουσουρής, Μιχαηλίδης (76′ Μότσιας).

Ατρόμητος Κατερίνης: Κουδουνάς (15′ λ.τ. Γκούτζας – 52′ λ.τ. Παπαδόπουλος), Κωνσταντινίδης (52′ Καραγκιοζίδης), Σταλίκας, Μπαλαμπάνης (45’+3′ Χαλκίδης Καλλέργης), Μαλεζάς, Παναγιωτίδης, Σατσίδης (52′ Περγκεγκάι), Χρυσόπουλος, Στραβογιάννης, Ιωαννίδης, Ζαγγελίδης.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This