Επιλογή Σελίδας

Η 13η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Super League 2   δεν αποδείχθηκε γουρλίδικη για τον ανανεωμένο Α.Ο.Κ. που αγωνίστηκε με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κόντρα στον Απόλλων Λάρισας, αφού στην αναμέτρηση που έγινε στο παγωμένο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», οι «Αργοναύτες» αναδείχθηκε ισόπαλος με (0-0).

Ήταν μία πολύ κομβική αναμέτρηση για τον Α.Ο.Κ. που ήθελε για πολλούς λόγους τη νίκη αλλά τελικά δεν κατάφερε να την κατακτήσει και να την πανηγυρίσει. Το παιχνίδι αν και είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν προσέφερε συγκινήσεις, σε γενικές γραμμές ήταν πολύ μέτριο, χωρίς πάθος, με λίγες φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη αφού βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση.

Βέβαια να σημειώσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. ήθελε το νικηφόρο αποτέλεσμα προκειμένου να δημιουργήσεις καλύτερες προϋποθέσεις για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί και ουσιαστικά το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων Λάρισας ήταν το πρώτο επίσημο ματς των «Αργοναυτών» με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που είχαν ενθουσιασμό και σίγουρα από την πλευρά του, ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Αλεξάντερ Γιούρι που θα πρέπει να ρίξει μεγάλο βάρος στο κομμάτι της ομοιογένειας και να διορθώσει πολλά πράγματα, σίγουρα είχε τη δυνατότητα να βγάλει τα πρώτα του χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ομάδα της Λάρισας παρά το ότι βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.

Το χρονικό της αναμέτρησης

Στο 12’ σε μία από τις ελάχιστες καλές στιγμές του παιχνιδιού, είχαμε την κεφαλιά του Σαμπανίδη από καλή θέση εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Αστράς που μπλόκαρε την μπάλα και στο 89’ ο Κυρίτσης έκανε σπουδαία επέμβαση στο φάουλ του Βίγια.

Διαιτητής: Στυλιανός (Τρικάλων)
Βοηθοί: Μανάσης (Τρικάλων), Κουβαλάκης (Δράμας)

Μπροστά τους οι δύο ομάδες έπαιξαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Σπάσιτς, Στίκας, Πανουργιάς, Θωμαΐδης (66′ Κοέν), Μπελεβώνης (66′ Γροσδάνης), Μαρινάκης (57′ Καραγιάννης), Σαμπανίδης, Αρμάλας, Σταμένκοβιτς.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Γιαννίτσης, Βίγια, Λίταινας, Καλούσης, Παναγιώτου, Σκούπρας, Κοζούχ, Νούσιος, Τιμπόε, Λεμάνγκρ.

*** Παίκτης της Καβάλας πρέπει να θεωρείται ήδη ο Πάτρικ Έμπερτ. Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι ο Γερμανός μέσος συμφώνησε με την ομάδα της Καβάλας και αναμένεται να ενισχύσει το ρόστερ των «Αργοναυτών» στη μάχη που θα δώσουν για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Εκτός από τον Έμπερτ θα αποκτηθεί και ο Ολλανδός Schoonbroodο οποίος προέρχεται από την ομάδα νέων της Αϊντχόφεν.

*** Την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τον Απόλλων Λάρισας, παρακολούθησε και ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού Άγγελος Διγκόζης αφού το παιχνίδι της ομάδας του μέσα  στην Ξάνθη αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

*** Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Καβάλας είναι ο Ολυμπιακός Βόλου τον οποίο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας ο Α.Ο.Κ. σε μία πολύ δύσκολη αποστολή, την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Super League 2.

Πηγή: kavalagoal.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This